Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:48 πμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018 22:13

Αγρίνιο: Ράγισε καρδιές η μητέρα της Μαργαρίτας Σαπλαούρα στο 1ο τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη της 14χρονης (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ράγισε καρδιές η μητέρα της Μαργαρίτας Σαπλαούρα, Έλενα Παπαγιάννη, στο πλαίσιο της πρώτης μέρας, του 1ου Τουρνουά Μπάσκετ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη της 14χρονης κόρης της, που τόσο πρόωρα «έφυγε» από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την πόλη του Αγρινίου. Στο ΔΑΚ ήταν όλοι εκεί, για να τιμήσουν την Μαργαρίτα, που τον Μάιο του 2018, «έφυγε» από κοντά μας, έπειτα από πολυετή μάχη.

Το δυσάρεστο γεγονός επισκίασε ιδιαίτερα τον κόσμο του αθλητισμού, λόγω του πατέρα της Νεκτάριου, που ήταν επί χρόνια παίκτης του μπάσκετ, ενώ είχε διατελέσει και Πρόεδρος του ΑΟ Αγρινίου. Εκπρόσωποι φορέων και αρχών της περιοχής, συμμαθητές της, φίλοι της, δάσκαλοι και καθηγητές και απλός κόσμος, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Αγρινίου, Περικλής Γερμανός και Ντίνος Τσιαμάκης έχοντας την Μαργαρίτα στην καρδιά τους, αποφάσισαν να διοργανώσουν το πρώτο τουρνουά μπάσκετ αφιερωμένο στη μνήμη της, το οποίο έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο για παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», η οποία στήριξε μέχρι τέλους την Μαργαρίτα. Στόχος τους να γίνει θεσμός. Αξιοσημείωτη και η στήριξη Πατρινών φιλάθλων, όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία.

Δείτε στο τέλος τους άρθρου το συγκινητικό βίντεο με την μητέρα της Μαργαρίτας:

Το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, έχει ως εξής:

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου

12:30 – Συνέντευξη τύπου προπονητών των ομάδων

17:00 Μικρός τελικός

19:00 Μεγάλος τελικός

20:30 Τελετή λήξης

Στο τουρνουά, εκτός του ΑΟ Αγρινίου, συμμετέχουν, ο Απόλλων Πατρών, η ομάδα ΟΙΑΚΑ Ναυπλίου και η ομάδα ΒΙΚΟΥ ΠΑΣ Γιάννινα.

Νίκος Αγγελόπουλος

sinidisi.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1413 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018 22:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.