Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:50 πμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018 16:30

Αυτός είναι ο νέος ΑΟ Αγρινίου (φωτο & video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου παρουσιάστηκε το φετινό ρόστερ του ΑΟ Αγρινίου. Για άλλη μία χρονιά, η ομάδα συμμετέχει στον Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Πρόκειται για ένα «μείγμα» νέων και παλιών καλαθοσφαιριστών. Υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Διαμαντάκου, θα παλέψουν για να κάνουν το βήμα παραπάνω για το Αγρινιώτικο μπάσκετ. Βοηθός προπονητή ο Θεόδωρος Καββαδίας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγιναν και αναφορές στο 1ο Τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα». Αυτό διεξάγεται το διήμερο 9 & 10 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του ΔΑΚ. Τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Οι παίκτες του συλλόγου, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Σχετικά με το 1ο τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα», ο Ντίνος Τσιαμάκης τόνισε τον στόχο να αποτελέσει θεσμό. Τουλάχιστον, όσο παραμένει η τωρινή διοίκηση του συλλόγου στο τιμόνι της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δηλώσεις τους όλοι καλούσαν με τη σειρά τους τον κόσμο να στηρίξει με την παρουσία του το τουρνουά.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσαν οι πρόεδροι του συλλόγου, Περικλής Γερμανός και Ντίνος Τσιαμάκης, ο προπονητής Γιάννης Διαμαντάκος και οι καλαθοσφαιριστές Αντώνης Μιχάλογλου και Δημήτρης Μήτσου:

Θα ακολουθήσει νεότερο βίντεο με τις δηλώσεις όλων των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1514 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.