Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:00 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 17:54

Η τελευταία βραδιά του καλοκαιριού με αθερίνα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γιορτή Αθερίνας για έβδομη συνεχή χρονιά στην Μυρτιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος έφυγε ο κόσμος που επέλεξε για έβδομη συνεχή χρονιά να γευτεί αθερίνα στον Αϊλιά Μυρτιάς το Σάββατο βράδυ (1 Σεπτεμβρίου) και να διασκεδάσει με το πρόγραμμα του Συλλόγου Μυρτιωτών, την επιμέλεια του οποίου είχε ο Σπύρος Κοκκαλάκης.

Την Γιορτή τίμησαν ο Δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας με τους συνεργάτες του, η αντιδήμαρχος Γιάννα Καλημέρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θόδωρος Κασόλας, αλλά και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μυρτιωτών Θύμιος Φλούδας δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τους Μυρτιώτες και τους φίλους της Μυρτιάς που παραβρέθηκαν στη Γιορτή. Ευχαριστώ τους χορηγούς και όλους εκείνους που προσέφεραν στον Σύλλογο τα πλούσια δώρα της λαχειοφόρου. Ευχαριστώ τους ψαράδες που προσέφεραν την αθερίνα και τα καταστήματα του Αϊλιά που συμμετείχαν για να υλοποιηθεί η Γιορτή, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου που εργάστηκαν για να πάνε όλα καλά. Την επόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο (Photo-Video: Spiros Kokkalakis):

agriniovoice.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 2005 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.