Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:37 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 14:45

Βράβευση μαθητών από την Ένωση Αστυνομικών Ακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας πραγματοποίησε την 13-9-2015 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου IMPERIAL βράβευση των τέκνων Αστυνομικών που επέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις του  έτους 2015, για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας καθώς και για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Κοσμάς, αντιδήμαρχοι , ο Διευθυντής της Δ.Α Ακαρνανίας  Ιωάννης Ματσούκας καθώς και πλήθος κόσμου.

 geg-vravevsimathiton-astynomikoi2Στην ομιλία  τους τονίστηκε ότι «ο θεσμός της  οικογένειας αποτελεί το πιο υγειές κύτταρο της Ελληνικής κοινωνίας παρότι βάλλεται μέσα από αυτή την δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία, η οποία έχει πλήξει όλες της κοινωνικές ομάδες. Επίσης τονίστηκε από τους ομιλητές ότι η μεγαλύτερη επένδυση των γονέων δεν είναι η υπερπληθώρα προσφοράς καταναλωτικών αγαθών στα παιδία τους, αλλά η προσφορά γνώσης και παιδείας. Τέλος δόθηκε έμφαση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο εργαζόμενος Αστυνομικός Υπάλληλος όπου το καθήκον, το ακατάστατο ωράριο, η εργασία σε γιορτές και Εθνικές επετείους των απομακρύνουν   από την θαλπωρή της οικογένειας».

geg-vravevsimathiton-astynomikoi3«Ως Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας συγχαίρουμε όλους τους μαθητές του Ν. Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τα τέκνα των Αστυνομικών Υπαλλήλων για την  εισαγωγή τους στα Ανώτερα και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας καθώς και για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και  κάθε επιτυχία στη ζωή τους.», επισημαίνεται ακόμη στη σχετική ανακοίνωση.
geg-vravevsimathiton-astynomikoi4

Διαβάστηκε 2604 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα