Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  2:54 μμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 17:51

9η παράταση για το αρδευτικό Αγίου Γεωργίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με σημερινή απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολίτικης και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων (Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης - Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Αγροτικών Υποδομών) του ΥΠΑΑΤ, δίνεται και νέα παράταση στο αρδευτικό έργο της περιοχής Αγίου Γεωργίου Μεσολογγίου.

Είναι η 9η κατά σειρά, για ένα έργο που είχε ενταχθεί στο Πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 και θα έπρεπε, υπό κανονικές συνθήκες, ως χρηματοδοτούμενο από το «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», να έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί από την προηγούμενη προγραμματική περίοδο.

Η νέα παράταση είναι μέχρι τις 31-12-2018. όπως, όμως, αναφέρετε στην απόφαση, «η ανωτέρω παράταση της συνολικής προθεσμίας εγκρίνεται “με αναθεώρηση” εφόσον η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε αποκλειστική υπαιτιότητα της αναδόχου», κάτι που σημαίνει ότι καμία εγγύηση δεν υπάρχει ότι έστω και με τόσα χρόνια καθυστέρηση, αυτή τη φορά, το έργο θα παραδοθεί.

Αναλυτικά η απόφαση έγκρισης της νέας παράτασης ΕΔΩ.

Διαβάστηκε 1767 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία