Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:25 πμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 00:40

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 2-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παπαδόπουλος: Δεν μου άρεσε η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο

Στο κακό πρώτο ημίχρονο που εν τέλει στοίχησε την ήττα στάθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Tύπου. Αναλυτικά τόνισε:

« Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας δεν ήταν καλή. Είχαμε έναν εκνευρισμό λόγων των καρτών και θα έπρεπε να ήμαστε λίγο πιο έξυπνοι και να ηρεμήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα αλλά από ένα δικό μας λάθος δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και μετά ήταν δύσκολο για εμάς. Μετά το εβδομήντα-εβδομήντα πέντε είχαμε τις ευκαιρίες ακόμη και για να ισοφαρίσουμε, όμως η εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο δεν μου άρεσε.

Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη του και ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία. Τώρα στη διακοπή θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο ώστε να έρθουν οι νίκες και για εμάς.

Για την αποβολή του τόνισε: Δεν είπα τίποτα στον διαιτητή και αποβλήθηκα. Οι παίκτες μου διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτι. Εγώ δεν μπορούσα να δω από εκεί που ήμουν, αλλά οι παίκτες μου είπαν ότι ήταν πέναλτι».

Π.Κ.

 

Δέλλας: Ήμασταν νευρικοί, κρατάμε τη νίκη

Στη νευρικότητα και το άγχος που είχε η ομάδα του απέδωσε τη σημερινή εικόνα του Παναιτωλικού ο Τραϊανός Δέλλας που τόνισε ότι κρατά τη νίκη και τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού:

« Σήμερα παίζαμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θα κρατήσω λίγα πράγματα. Ήμασταν νευρικοί και με άγχος κάτι που φάνηκε και στο τέλος. Θα κρατήσω μόνο το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που έκανε καλό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική.

Σίγουρα δεν ήταν καλή η εικόνα μας, δεν είναι η ποιότητά μας αυτή. Κρατάω όμως τη διάθεσή μας για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κόσμο που τον θέλουμε κοντά μας και στις καλές και στις καλές στιγμές.

Περίμενα περισσότερα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι αλλά σήμερα επικράτησε η νευρικότητα έναντι της ποιότητας. Κρατάμε το αποτέλεσμα και σιγά – σιγά θα μας φύγει το άγχος ώστε να βλέπουμε καλύτερα πράγματα στο τερέν και εμείς και ο κόσμος.

Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και μέσα από το καλό παιχνίδι θέλουμε να έρχονται και οι τρεις βαθμοί.

Είναι λογικό το άγχος, είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές και οι ομάδες κυνηγάνε τους βαθμούς.

Σίγουρα η διακοπή θα μας δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε κομμάτια που θέλουμε βελτίωση και για μένα το ζητούμενο πέραν της νίκης είναι να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο όπως το θέλω εγώ. Σήμερα δεν το είδα αυτό».

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

 

 

 

Διαβάστηκε 1951 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.