Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:44 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 13:39

Ανδρέας Παπαδήμας «Μπροστά σε έναν καθρέφτη» Νέο video clip

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι εκδόσεις Μετρονόμος παρουσιάζουν το δεύτερο video clip από τον νέο δίσκο του Ανδρέα Παπαδήμα, που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε στίχους και μουσική του ιδίου.   

ta oneira moy exoyn bgei

Το τραγούδι που οπτικοποιήθηκε από την Onerfilms σε σκηνοθεσία του -έξι φορές βραβευμένου διεθνώς- Κωνσταντίνου Μανταλιά, έχει τίτλο «Μπροστά σε έναν καθρέφτη» και περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Τα όνειρά μου έχουν βγει».

***O Ανδρέας Παπαδήμας γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Σπούδασε σύγχρονο τραγούδι, θεωρητικά μουσικής και παρακολούθησε μαθήματα πιάνου. Αρχικά στο Εθνικό Ωδείο Αγρινίου με δασκάλα τραγουδιού την σοπράνο Βάσω Τσαρούχη και στη συνέχεια στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στην Αθήνα, με δασκάλα σύγχρονου τραγουδιού την Λία Βίσση, απ’ όπου αποφοίτησε.

Το 2015 κυκλοφόρησε το ψηφιακό single «Συνήθως» σε μουσική της Λίας Βίσση και στίχους την Ελένης Ξένου και τον επόμενο χρόνο ακολούθησε δεύτερο τραγούδι, το «Μη με ρωτάς αν είναι έρωτας» από τις ίδιες δημιουργούς, την παραγωγή των οποίων είχε αναλάβει η Λία Βίσση. 

Τον Δεκέμβριο του 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Τα όνειρά μου έχουν βγεί» με δέκα καινούργια τραγούδια, στο οποίο υπογράφει εξ ολοκλήρου ο ίδιος τη μουσική, τους στίχους και την παραγωγή.

 

Διαβάστηκε 2269 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.