Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:53 μμ
 
wm small
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 19:08

Βγήκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ -Αμεσα οι εγγραφές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Aνακοινώθηκαν πριν από λίγο τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2015-2016 από την ΕΕΤΑΑ.

Οι εγγραφές των ωφελούμενων παιδιών θα γίνονται από αύριο, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, έως την ερχόμενη Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση των Πινάκων της σύζευξης, οι μητέρες έχουν τη δυνατότητα να εγγράψουν τα τέκνα τους στις Δομές, όπου τοποθετούνται.

Στην περίπτωση μη προσέλευσης των ωφελουμένων μητέρων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, οι Δομές ενημερώνουν την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. Η ΕΕΤΑΑ διατηρεί το δικαίωμα να τις διαγράψει από ωφελούμενες, να ακυρώσει τη σχετική «εντολή τοποθέτησης» του τέκνου τους και να καλέσει τις αντίστοιχες επιλαχούσες.

Η τοποθέτηση των επιλαχουσών μητέρων, εφόσον προκύψει θέση, γίνεται μόνο από την ΕΕΤΑΑ σε συνεργασία με τη μητέρα και τη δομή που επιθυμεί να τοποθετηθεί το τέκνο της, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, όπως αυτή περιγράφεται κατωτέρω στην παράγραφο 2.7.3 «Διαδικασία Αντικατάστασης». Συνοδευτικό Έντυπο Εντολών Τοποθέτησης (Παρουσιολόγιο) Για κάθε τέκνο ωφελούμενης μητέρας, η ΕΕΤΑΑ εκδίδει «Εντολή Τοποθέτησης», η οποία χορηγείται στις ωφελούμενες και διαβιβάζονται σε αυτές μέσω των Δομών, όπου τοποθετούνται τα τέκνα τους.

Ως εκ τούτου, οι ωφελούμενες με την εγγραφή του τέκνου τους θα παραλαμβάνουν από τη Δομή, το πρωτότυπο της «Εντολής Τοποθέτησης» και θα υπογράφουν το «Συνοδευτικό Έντυπο Εντολών Τοποθέτησης (Παρουσιολόγιο)» του μηνός Σεπτεμβρίου 2015.

Οι Φορείς έχουν την υποχρέωση να αποστείλουν στην ΕΕΤΑΑ, κατά ένταξη των ωφελούμενων στο πρόγραμμα (με την υπογραφή της εντολής τοποθέτησης) και κατά την αποχώρησή τους, όποτε και αν αυτή συμβεί, συμπληρωμένα τα ερωτηματολόγια (Ερωτηματολόγιο Εσόδου και Ερωτηματολόγιο Εξόδου), που θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες ωφελούμενους με σκοπό τη συλλογή των απαιτούμενων δεδομένων τους, στη βάση των οποίων θα αποτιμηθούν όλοι οι υποχρεωτικοί δείκτες ΕΚΤ.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ: https://www.eetaa.gr/

Διαβάστηκε 2724 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.