Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:46 πμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 14:33

Δηλώσεις της Αντιδ. Πολιτισμού Δήμου Αγρινίου κας Μαρίας Παπαγεωργίου για το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 2018

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή τη λήξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Μαρία Παπαγεωργίου  δήλωσε τα εξής:

«Για μια ακόμη χρονιά κέρδισε η αγάπη στη λαϊκή παράδοση.Η θερμή ανταπόκριση των Αγρινιωτών και ο ενθουσιασμός των αποστολών είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι οι παραδοσιακοί  χοροί έχουν ξεχωριστή αξία  γιατί τους γέννησε η ψυχή κάθε λαού. Για όλους εμάς στην ΚΕΔΑ η παρουσίαση ενός προγράμματος,  που θα ικανοποιούσε τους συμπολίτες μας, ήταν το μεγάλο στοίχημα. Το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του  με επιτυχία. Το Αγρίνιο, για τρεις ημέρες, ταξίδεψε στους πολιτισμούς μοναδικών χωρών και  ανταπέδωσε με ζεστή φιλοξενία. Η τελετή έναρξης, οι παράλληλες εκδηλώσεις στις Δημοτικές Ενότητες όσο  και η τελετή λήξης στη Λίμνη Τριχωνίδα  εντυπωσίασαν το πολυπληθές κοινό πους τις παρακολούθησαν.

Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά όλους όσους εργάσθηκαν για το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Τους άμεσα συνεργάτες μου στην ΚΕΔΑ αλλά και τις υπόλοιπες διευθύνσεις του Δήμου για την άριστη συνεργασία στη διοργάνωση του Φεστιβάλ. Τον κ. Μπάμπη Τσιάμη, υπεύθυνο των  Χορευτικών τμημάτων του Δήμου. Την  κ. ΄Εβελυν Α. Τριανταφύλλου που κόσμησε με την παρουσία της το τριήμερο Φεστιβάλ και ανέλαβε για μια ακόμη χρονιά εθελοντικά την παρουσίαση του. Πολύτιμη υπήρξε, και σε αυτή τη διοργάνωση, η προσφορά των δεκάδων μελών της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου υπό την καθοδήγηση της κ. Ανθούλας Μακρή. Θέλω, ξεχωριστά,  να ευχαριστήσω όλα τα χορευτικά τμήματα του Δήμου Αγρινίου που πάντα δικαιώνουν τις προσδοκίες και μας γεμίζουν με υπερηφάνεια σε κάθε εμφάνιση τους».

 

Διαβάστηκε 565 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.