Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 14:24

Πώς να μετατρέψεις ένα ποδήλατο σε ηλεκτρικό μέσα σε 60 δευτερόλεπτα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα, με την τοποθέτηση του ειδικού «τροχού», το GeoOrbital σου επιτρέπει να «αναβαθμίσεις» το παραδοσιακό κι αγαπημένο ποδήλατό σου και να το μετατρέψεις σε ηλεκτρικό.

Ο τροχός Geoorbital είναι φτιαγμένος από ένα είδος αφρού και αντικαθιστά τη μπροστινή ρόδα του ποδηλάτου. Μέσα σε 60 δεύτερα, όσο κρατά η τοποθέτησή του, το ποδήλατο έχει μετατραπεί σε ηλεκτρικό. Ο τροχός είναι εξοπλισμένος με μπαταρία λιθίου, που του δίνει αυτονομία 50 χιλιομέτρων με μόνο μία φόρτιση ή 80 εάν κάνεις και πετάλι.

Οι μηχανικοί της GeoOrbital- με προϋπηρεσία στη SpaceX και τη Ford, κάνουν λόγο για πρωτοποριακό σχεδιασμό και εύκολη εγκατάσταση και χρήση.

Ο τροχός GeoOrbital  βγαίνει σε τρία «μοντέλα» για να ταιριάζει στο 99% όλων των ποδηλάτων ενηλίκων και κοστίζει 995 δολάρια.

techit.gr

 

Διαβάστηκε 2447 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.