Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 14:48

Μάνος Μακρόπουλος ΙΙ Δε με κατάλαβες ΙΙ Νέο Τραγούδι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μάνος Μακρόπουλος επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο του τραγούδι "Δε με κατάλαβες". Ο νέος λαϊκός τραγουδιστής από το Ηράκλειο της Κρήτης έχοντας στο ενεργητικό του 2 δισκογραφικές δουλειές και το cover του τραγουδιού στην "Στην Καρδιά"   έχει αποσπάσει πολλές θετικές κριτικές.

Φέτος επιστρέφει με αυτήν την δυνατή μπαλάντα και μας λέει "Δε με κατάλαβες" σε στίχους της Ιφιγένειας Κίκη και σε μουσική Βαγγέλη Λινοξυλάκη.

Η Ενορχήστρωση, ο Προγραμματισμός, η Μίξη, το Mastering έγιναν από τον Μίλτο Παπαϊωάννου στο MP Studio. Κλαρίνο & Νέυ έπαιξε ο Σταύρος Παζαρέντσης, Τύμπανα ο Ανδρέας Μουζάκης, Μπάσο ο Γιάννης Σόκιαλης, Κιθάρες ο Δημήτρης Χατζηκίδης, Πλήκτρα ο Βαγγέλης Λινοξυλάκης και ο Μίλτος Παπαϊωάννου και τέλος Βιολιά η Μαρία Δασκαλάκη. Το Voice Recording έγινε στο Studio Astra από τον Κώστα Μαρκάκη. Το Keyboards Recording έγινε στο MP Studio από τον Μίλτο Παπαϊωάννου και τέλος το Drums Recording έγινε στο Real Sound Studio από τον Ερμή Βογιατζή.

Την επιμέλεια και την Παραγωγή έχει κάνει η ίδια η στιχουργός, Ιφιγένεια Κίκη και τέλος το artwork & όλα τα Covers επιμελήθηκε η Dusty Creations και το Lyric Video o Σταμάτης Σπίνος για τηv Dusty Creations.

Κυκλοφορεί επίσημα σε digital single και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, θέματα συνεντεύξεων, ID & Bookings είμαστε στην διάθεση σας.

Dusty Records

Ακούστε το εδώ: 

https://bit.ly/Makropoulos_DeMeKatalaves_YouTube (Official Release)

YouTube: https://youtu.be/pi19QD_Lfq8 (Audio Release)

Listen/Stream/Buy: http://smarturl.it/DeMeKatalaves

Επίσημα Links:

| Dusty Records

Website: http://bit.ly/DustyRecords

Facebook: http://bit.ly/DustyFacebook

Twitter: http://bit.ly/DustyTwitter

| Μάνος Μακρόπουλος

Facebook: http://bit.ly/2N27YFF

Instagram: http://bit.ly/2N43PRP

Διαβάστηκε 2532 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.