Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:20 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 17:22

Παναιτωλικός: «Κλουβί” που… καίει

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πέντε και σήμερα! Το Σάββατο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο και ανοίγει τον κύκλο της 7ης παρουσίας του στη Super League. Έχοντας τον περσινό κορμό (περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν), με κάποιες ποιοτικές προσθήκες που αναμένονται να καλύψουν τα κενά που άφησαν οι δύο βασικοί που έφυγαν (Έρικσον αντί Μπεχαράνο, Μανά αντί Ρόσα), με μία «εσωτερική” μεταγραφή (τον Ουίλιαν που δεν πρόλαβε να προσφέρει πολλά πέρσι από τον Γενάρη που ήρθε) και το μισό ρόστερ με δικά του παιδιά, εκ των οποίων κάποια (βλέπε Λιάβας) δείχνουν ότι θα προσφέρουν άμεσα και άλλα σε βάθος χρόνου.

Στα φιλικά έδειξε ενθαρρυντικά δείγματα και ικανοποίησε τον κόσμο του. Αυτό που συνέβη στο Αυγουστιάτικο ματς με τον ΠΑΣ, με τη μεγάλη κερκίδα γεμάτη και τον ενθουσιασμό στο κατακόρυφο, είναι επίσης πολύ ενθαρρυντικό και αισιόδοξο. Η ομάδα έχει ανάγκη τον καθένα που πάει στο γήπεδο με θετική διάθεση. Και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι της να κρατήσει (και να αυξήσει) τον κόσμο, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Κι αυτό αποτελεί στοίχημα για τον Παναιτωλικό. Στις δύσκολες εποχές που περνάει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα η στήριξη που έχει από τον κόσμο. Είναι σίγουρο ότι το «κλουβί” θα είναι… καυτό το Σάββατο. Και πρέπει να παραμείνει έτσι όλη τη σεζόν.

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1203 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 09:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.