Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  9:10 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 20:45

13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου διοργανώνει την αφή της φλόγας στην πόλη , την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό (ώρα έναρξης 18:15).
Η Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε φέτος από την πόλη της Κοζάνης και συνεχίζει το πανελλήνιο ταξίδι της περνώντας και από το Αγρίνιο


για να καταλήξει στη Λαμία, όπου θα διοργανωθεί η 28η Αμφικτιονία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Στόχος της “Φλόγας της Αγάπης” είναι να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες πανελλαδικά σε θέματα εθελοντισμού και κυρίως σε θέματα εθελοντικής αιμοδοσίας μεταλαμπαδεύοντας μηνύματα αλτρουισμού και προσφοράς.


Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία στου Συλλόγου (Αναστασιάδη και Βότση γωνία) την Κυριακή και ώρα 18:00, ώστε να φορέσουν τα αντίστοιχα μπλουζάκια και να ξεκινήσουμε την πορεία με κατεύθυνση το γήπεδο. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση αποστείλετε, e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η ΠΑΕ Παναιτωλικός στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλει για την ευαισθητοποίηση των φιλάθλων σε θέματα που αφορούν, τον εθελοντισμό, την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, συμμετέχει σε μια ακόμα δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου ο οποίος την ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη συνεχή στήριξη στις δράσεις του.

Διαβάστηκε 2980 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα