Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:37 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 15:28

Στο Γυμνάσιο Αμφιλοχίας η Σταρακά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον αγιασμό που έγινε για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Γυμνάσιο Αμφιλοχίας, βρέθηκε σήμερα το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά.

Η Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:
«Ξεκινά και φέτος η σχολική χρονιά κι όλοι μας νιώθουμε την ίδια αδημονία, όπως κάθε τέτοια μέρα. Ο κυκεώνας των άλυτων ζητημάτων από τον κεντρικό σχεδιασμό δεν λείπει και φέτος, είμαστε όμως εδώ όχι για να μεταδώσουμε τα άγχη τα δικά μας αλλά για να μεταφέρουμε στα παιδιά αισιοδοξία και δημιουργική χαρά.
Όλοι ξέρουμε πλέον ότι το μεγάλο μας έλλειμμα είναι στην Παιδεία και όχι στην Οικονομία. Αυτό το έλλειμμα θα καλυφθεί μόνο όταν η Παιδεία θα έχει ουσιαστική συμβολή στη διάπλαση του ήθους και στη διαμόρφωση ανθρώπων με ελεύθερη σκέψη και συνείδηση.
Τα παιδιά είναι εκείνα που θα αλλάξουν όλα τα στραβά που τους έχουμε παραδώσει και εμάς το χρέος μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς τις συνθήκες στις οποίες θα μάθουν τα παιδιά μας γράμματα. Ο μέγιστος στόχος μας είναι να έχουν ανθρώπινα σχολεία, να είναι κοντά στις σύγχρονες εξελίξεις και κυρίως το σχολείο να υπηρετεί τον σκοπό του με την ορθολογικότερη και δημιουργικότερη διάθεση των όποιων πόρων υπάρχουν.
Εύχομαι στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς μια καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και επιτυχίες».

Διαβάστηκε 2892 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.