Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:16 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 15:16

Συνεχίζεται επιτυχώς η λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Θέρμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Θέρμου και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Θέρμου στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ εμβέλειας & τοπικής εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Θέρμου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Οικονομία – Επιχειρηματικότητα

Διοίκηση Επιχειρήσεων – Αγροτική Επιχειρηματικότητα – Βιολογικά Προϊόντα

Ποιότητα Ζωής – Περιβάλλον

Περιβάλλον και καθημερινή ζωή

- Αγωγή Υγείας-Πρώτες Βοήθειες

Νέες Τεχνολογίες

Μαθήματα Χρήσης Η/Υ

Γλώσσα και Επικοινωνία

Αγγλικά – Γαλλικά – Γερμανικά

Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις

Αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης-Εθελοντικές δράσεις στην τοπική κοινωνία

Πολιτισμός και Τέχνη

Ιστορία της Τέχνης –Θεατρικό Εργαστήρι – Τοπική Ιστορία

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου το οποίο λειτουργεί καθημερινά στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Κεντρική πλατεία Θέρμου), 09:30 π.μ εώς 01:30 μ.μ, από 14 εώς 30 Σεπτεμβρίου.

Τηλ. 6946703013, 2644022659

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Διαβάστηκε 2577 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.