Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:58 πμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 14:52

Καλοκαιρινά φρούτα... πηγές βιταμινών!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού... ο υδράργυρος έχει αγγίξει τους 40οC και όλοι αναζητούμε τη δροσιά! Τρέχουμε στις παραλίες όταν έχουμε χρόνο και θέλουμε τρόφιμα ελαφριά και δροσερά για τα ζεστά καλοκαιρινά απογεύματα. Η εποχή έρχεται με ένα θησαυρό, τα καλοκαιρινά φρούτα τα οποία συμμετέχουν στην ενυδάτωση του οργανισμού. Περιέχουν επίσης πολλά θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που ενισχύουν το σώμα μας το οποίο ταλαιπωρείται λόγω της ζέστης.


Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πλούσιο σε φρούτα: πεπόνι, καρπούζι, φράουλες, βερίκοκα, σταφύλια, γεμίζει το ψυγείο μας με λιχουδιές! Πολλοί τα προτιμάτε και ακόμα περισσότεροι θα συμφωνήσετε οτι συχνά λέτε «ωραία ήρθε το καλοκαιράκι θα αυξήσουμε την κατανάλωση φρούτων». Ακόμη κι αν προτιμάτε τα χειμερινά φρούτα, σίγουρα δε μπορείτε να αντισταθείτε σε μια φέτα παγωμένο καρπούζι, πεπόνι ή σε ένα μπολάκι δροσιστικές φραουλίτσες!

Τα καλοκαιρινά φρούτα ενισχύουν διατροφικά την καθημερινότητά μας

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τα ωφέλη τους και να τα εντάξουμε στο πρόγραμμά μας είτε ολόκληρα ειτε σε smoothie είτε σε σαλάτες!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ SLIDESHOW

mednutrition.gr
 
 
Διαβάστηκε 6839 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.