Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:40 πμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 21:42

Πολίτες και Πολιτική

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
γράφει ο Δημήτρης Τριαντακωνσταντής *
 
Προσπαθώντας να επικοινωνήσω με ανθρώπους του στενού αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντός μου, παρατηρώ έντονα την δυσπιστία και πολλές φορές την απογοήτευση που φέρουν προς το πολιτικό σύστημα.
 
Αξίες και θεσμοί που στο παρελθόν έχουν ατονήσει από την πολιτεία είναι δύσκολο να βρουν την θέση τους σε καινούργια πολιτικά πρόσωπα. Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πλέον εύκολα κανένα πολιτικό κόμμα, αλλά και κανένα πρόσωπο που ενστερνίζεται το νέο, το διαφορετικό.
 
Στην προσπάθειά μου αυτή προσωπικά δεν θα προσπαθήσω να αλλάξω το υπάρχον κλίμα. Κατανοώ απόλυτα αυτά τα συναισθήματα και θέλοντας να τα σεβαστώ δεν πρόκειται να προβώ σε λαϊκισμό ως πολιτική έκφραση για να αντιστρέψω την κατάσταση.
 
Από πλευράς μου, ως αδοκίμαστος στον πολιτικό στίβο υποχρεούμαι να ακούω προσεκτικά, να σέβομαι την οποιαδήποτε γνώμη και απλά να σιωπώ. Το μέλλον προδιαγράφεται από τις κινήσεις που έχουμε επιλέξει στο παρελθόν και από τις επιλογές που κάνουμε τώρα.
Μιας και προσωπικά πολιτικό παρελθόν δεν διαθέτω, η ιστορία μου θα γραφτεί από εδώ και στο εξής. Η θέλησή μου για προσφορά στον τόπο μου είναι το μοναδικό εφόδιο που έχω. Όπλο μου, οι γνώσεις και η εξειδίκευσή μου.
 
 
| Δημήτρης Τριαντακωνσταντής
| Γεωπόνος, Διδάκτωρ Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
| Ερευνητής ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ | Πολιτικό Στέλεχος Νέας Δημοκρατίας
| email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
| Διεύθυνση: Πογωνιά - Βόνιτσας - Αιτωλοακαρνανίας, τ.κ. 30012

 
 
Διαβάστηκε 3397 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 00:16
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.