Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:41 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 16:25

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Ι.Μ. Λιγοβιτσίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απόφαση για προσωρινές  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (μονοδρόμηση) της ανώνυμης δημοτικής  οδού Φυτειών –  Λιγοβιτσίου, έως τη συμβολή της με τη διασταύρωση Τ.Κ. Σκουρτούς έλαβε ο αναπληρωτής διευθυντής της Αστυνομίας Ακαρνανίας, για την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, κατά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου, για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, κατά τις ώρες  16.00΄   έως   22.00΄  της Τρίτης 14/08/2018, καθώς και κατά τις ώρες  07.00΄  έως  11.00΄ της Τετάρτης 15/08/2018

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

Η μονοδρόμηση της ανώνυμης δημοτικής οδού «Φυτειών – Ι.Μ.  Λιγοβιτσίου έως την Διασταύρωση με την Επαρχ. Οδό Γουριώτισσας, με κατεύθυνση από Τ.Κ. Φυτειών προς Ι.Μ. Λιγοβιτσίου και Τ.Κ. Σκουρτού Δήμου Ξηρομέρου και η ταυτόχρονη εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, που κατευθύνονται από την Τ.Κ. Γουριώτισσας προς την Ι.Μ. Λιγοβιτσίου, μέσω της Επαρχ. Οδού Σκουρτού – Μπαμπίνης – Φυτειών .

β) Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων στις ανώνυμες δημοτικές οδούς πέριξ της Ιεράς Μονής Λιγιοβιτσίου.

Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης του παρόντος άρθρου, ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Κατά το  ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη προσωρινή οδική σήμανση ή ρυθμιστές τροχονόμοι με μέριμνα του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας.

 

Διαβάστηκε 1639 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.