Ο 25χρονος Γιώργος Πατσέας με καταγωγή από το Αγρίνιο βρέθηκε στην Κύπρο λόγω του ποδοσφαίρου, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον ανάγκασε να σταματήσει τη μπάλα.

Συνέχισε τις σπουδές του (απόφοιτος γυμναστής) στο νησί ενώ παράλληλα εργάστηκε στην Ομόνοια Λευκωσίας, σε γυμναστήρια αλλά και ως personal traininh σε έναν τομέα που παραμένει ενεργός ως και σήμερα.

Συνέντευξη στον Παρασκευά Μάζη

Το AgrinioTimes.gr και ο Παρασκευάς Μάζης τον συνάντησαν πριν από λίγες ημέρες στο Αγρίνιο, όπου ήρθε να επισκεφτεί την οικογένεια του, συγγενείς αλλά και πολύ καλούς φίλους που είχε καιρό να δει. Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε για όλα όσα τον απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα μα πιο πολύ τη συμμετοχή του ως guest στην πετυχημένη σειρά του Alpha με τίτλο «Τατουάζ».

 

Για την πρόταση να παίξει στη τηλεόραση και σε μία τόσο επιτυχημένη σειρά: «Η αλήθεια είναι πως δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μπορώ να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Πέρασα από casting και επιλέχθηκα για τον συγκεκριμένο ρόλο. Ήταν κάτι διαφορετικό στην ρουτίνα της καθημερινότητας, για αυτό και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Δέχθηκα και ανυπομονούσα να πλησιάσουν οι μέρες για τα γυρίσματα».

-Για τον τίτλο της σειράς και τα τατουάζ που έχει σε πολλά σημεία του κορμιού του: «Στην αρχή δεν το συνδύασα (τατουάζ και tattoo), αγαπώ τα τατουάζ, είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα και όσα έχω κάνει είναι από στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή μου από την ηλικία των 17 ετών. Μελλοντικά, ίσως κάνω και κάποιο άλλο».

-Για τον σάλο που προκάλεσε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τατουάζ στα οπίσθια του: «Καταρχάς, μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή από εκεί και έπειτα δε μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Μπορεί εν μέρη να είναι ιδιαίτερα τολμηρό αλλά από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί να λαμβάνει τέτοιες διαστάσεις».

-Για τον Ανδρέα Γεωργίου και τα σχόλια συγγενών και φίλων: «Εκείνο που θέλω να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στους κοντινούς μου ανθρώπους που χάρηκαν με αυτή την εξέλιξη. Μπορεί να μην είναι κάτι το τρομερό αλλά και πάλι δε μπορώ να μην ευχαριστήσω όσους είχαν να πουν έναν καλό λόγο. Όμως, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στον Ανδρέα Γεωργίου που μου έδωσε τη δυνατότητα αφενός να τον γνωρίσω από κοντά και αφετέρου για την επαγγελματική αυτή εμπειρία. Στα γυρίσματα υπάρχει ένα πολύ ωραίο κλίμα και αυτό είναι κάτι που βγαίνει. Τέτοιες προσπάθειες αναδεικνύουν και την Ελλάδα και την Κύπρο. Δεν είναι λίγο να δίνονται ευκαιρίες σε νέους, ελπιδοφόρους και πολλά υποσχόμενους.»

-Για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια: «Βασικός μου στόχος είναι να αφοσιωθώ στην δουλειά μου που τόσο πολύ αγαπώ. Από την άλλη δεν θα έλεγα όχι σε μία μελλοντική πρόκληση π.χ. από τον χώρο της τηλεόρασης. Μάλιστα, μπορώ να σας αποκαλύψω πως με πλησίασαν και από άλλη τηλεοπτική σειρά.»

agriniotimes.gr