Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:02 πμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 18:48

Προσλήψεις στο Δημόσιο: Ανοίγουν 8.879 θέσεις σε ΔΕΗ, Δήμους, Παιδικούς σταθμούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τη μορφή του επείγοντος προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών το πακέτο προσλήψεων σε μια σειρά υπηρεσιών και οργανισμών του Δημοσίου. Οι αιτήσεις για τις προσλήψεις έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν ως και τα τέλη του Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα μεγάλο πακέτο πρόσληψης 8.879 εποχικών υπαλλήλων σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, πολιτιστικά κέντρα, την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και τη ΔΕΗ.

Ήδη τα αιτήματα λόγω των αναγκών έχουν σταλεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να προχωρήσουν οι προσλήψεις παρά το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο. Ζητούνται λοιπόν βρεφονηπιοκόμοι, βοηθοί βρεφοκόμοι, μάγειρες, προσωπικό κουζίνας, καθαριστές, κοινωνικοί, λειτουργοί, ψυχολόγοι, γιατροί, νοσηλευτές, μηχανικοί, εργάτες, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων κλπ.

http://www.aftodioikisi.gr/

Διαβάστηκε 2464 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.