Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:27 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 17:32

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τη δακοκτονία στην Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας-Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας για το έτος 2018».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η ανάθεση υλοποίησης του έργου: «Ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας-Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλ/νιας για το έτος 2018 με κωδικό CPV 77100000-1, συνολικού προϋπολογισμού 230.684,00 € (χωρίς το ΦΠΑ ποσοστού 24%) και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής.

Συγκεκριμένα ο διαγωνισμός αφορά την παροχή υπηρεσιών για την εκτέλεση του ανωτέρω έργου σε όλες τους τομείς του Πίνακα ΙΙ του Παραρτήματος ΙΙ της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νιας, προϋπολογιζόμενης συνολικής αξίας 230.684,00 € (χωρίς ΦΠΑ).

Η έκταση του έργου αφορά προστασία 2.580.050 ελαιοδένδρων µε την εκτέλεση έως δύο (2) δολωματικών ψεκασμών, αναλόγως του τομέα. Ο ακριβής αριθμός των ψεκασμών θα εξαρτηθεί από επιστημονικά δεδομένα που σχετίζονται με το μέγεθος του δακοπληθυσμού και τις κλιματολογικές συνθήκες.

Το έργο χωρίζεται σε 9 τομείς που αναλυτικά περιγράφονται στον Πίνακα ΙΙ του Παραρτήµατος ΙΙ της παρούσας διακήρυξης και στο οποίο αναγράφονται, η προϋπολογισθείσα δαπάνη, o αριθµός των προστατευόμενων ελαιοδένδρων, ο αριθµός ψεκαστικών συγκροτηµάτων(γεωργικοί ελκυστήρες και επινώτιοι ψεκαστήρες), το απαιτούμενο προσωπικό για την επάνδρωση των ψεκαστικών συγροτήμάτων, η μέγιστη προσφερόµενη τιµή ανά προστατευόμενο δένδρο καθώς επίσης και το ποσό της εγγυητικής επιστολής που απαιτείται για την συμμετοχή στον διαγωνισμό. Προσφορές υποβάλλονται για το σύνολο των τομέων για μία ή περισσότερες ομάδες και θα υπογραφούν μέχρι και 9 συμβάσεις.

Η συνολική εκτιμώμενη αξία των συμβάσεων που θα εκτελεστούν για την υλοποίηση του έργου ανέρχεται στο ποσό των 286.048,16 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: € 230.684,00 € και ΦΠΑ: 55.364,16 €).

Αναλυτικά η προκήρυξη ΕΔΩ.

Διαβάστηκε 2279 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 17:46
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία