Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:00 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 21:26

Ψάχνοντας το γαμήλιο κέρασμα της Αριάδνης Δάντε στον Πλατανίτη Ναυπάκτου (Παρ 3/8/2018 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας προσκαλούμε στον παραδοσιακό γάμο που θα παρουσιάσει η παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου των Απανταχού Πλατανιτιωτών την Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018, στις 19:00, στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Πλατανίτη (Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας). Το θεατρικό δρώμενο σκηνοθετείται από τη νηπιαγωγό Ελένη Δημητρέλλου και τον ρόλο της κουμπάρας τον ενσαρκώνει η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε.

Εκτός από το τρυφερό ταξίδι στην παράδοση, οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση θα απολαύσουν το παιχνίδι της συγγραφέως με τίτλο: "Ψάχνοντας το γαμήλιο κέρασμα".

Σύμφωνα με το παιχνίδι, η συγγραφέας για να ευχαριστήσει το νιόπαντρο ζευγάρι για την μεγάλη τιμή, υπόσχεται να κεράσει όλους τους καλεσμένους ένα γλυκό από τα χεράκια της. Όμως, λίγο πριν από το μυστήριο, κάποιος φέρνει αναστάτωση στη συγγραφέα κρύβοντας της τα υλικά παρασκευής του γλυκού και η Αριάδνη πρέπει να τα βρει γρήγορα για να μην χαλάσει το όμορφο κλίμα του γάμου.

Άραγε θα καταφέρει η Αριάδνη να καταφέρει να κεράσει τους καλεσμένους του γάμου;

Σας περιμένουμε με πολύ κέφι και χαρά, για να γλεντήσουμε στον παραδοσιακό γάμο του καλοκαιριού, την Παρασκευή 3 Αυγούστου, στις 19:00, στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Πλατανίτη και να βρούμε τα χαμένα υλικά για το κέρασμα της Αριάδνης.

Απαραίτητη η επίσημη ενδυμασία και τα άνετα παπούτσια για τον χορό και το γλέντι!

Στο τέλος του παιχνιδιού, η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της στους μικρούς της φίλους.

 

platanitis 2018 dante

Διαβάστηκε 1364 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.