Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:26 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 17:13

Περιφερειακό συμβούλιο την Δευτέρα 16 Ιουλίου στην Πάτρα. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αλκοόλ, υπερβολική ταχύτητα και απόσπαση προσοχής κύριες αιτίες τροχαίων δυστυχημάτων- Η  οδική ασφάλεια στη Δυτική Ελλάδα θα απασχολήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο – Την Δευτέρα η συνεδρίαση

Τα αποτελέσματα της έρευνας για την ασφάλεια στην οδήγηση στη Δυτική Ελλάδα, που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με την «Γέφυρα», θα αναλυθούν σε βάθος στη  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 16  Ιουλίου  2018 και ώρα 15.00 στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής).

Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ (91,4%), υπερβολική ταχύτητα (89,3%),επιθετική οδήγηση (84,3%) και απόσπαση προσοχής (82,5%), θεωρούνται οι βασικές αιτίες πρόκλησης τροχαίων δυστυχημάτων, σύμφωνα με την έρευνα του Ινστιτούτου «Πάνος Μυλωνάς», που διεξήχθη σε ένα δείγμα 724 ατόμων, στις πόλεις της Δυτικής Ελλάδας.

Για τα ευρήματα της έρευνας θα ενημερώσει το Σώμα ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Γεώργιος Τσόγκας,  ενώ στη συνεδρίαση θα παρευρεθούν η Πρόεδρος του ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» Βασιλική Μυλωνά, ο Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας και Προβολής Γιάννης Φρέρης  και αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, οποίοι πρόκειται να εξειδικεύσουν στις παραμέτρους πρόκλησης ατυχημάτων και να δώσουν βαρύτητα στη διαμόρφωση  συνθηκών  οδικής ασφάλειας.

Αναβάθμιση, βελτίωση, συντήρηση της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών-Αιγίου

Το σημαντικό έργο της αναβάθμισης και συντήρησης της παλαιάς εθνικής οδού στο τμήμα Πάτρα-Αίγιο θα συζητήσει, επίσης,  στην συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο. Μετά και την πρόσφατη έγκριση της πρότασης  από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, ένταξης του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με προϋπολογισμό 12,5 εκατ. ευρώ.

Στόχος του έργου είναι να μειωθούν τα επικίνδυνα σημεία, να δημιουργηθούν συνθήκες ασφάλειας σε όλο το μήκος του οδικού άξονα, να αναβαθμιστούν οι οικιστικές περιοχές από τις οποίες διέρχεται με την κατασκευή πεζοδρομίων και δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

Το πλήρες σχέδιο παρέμβασης διαμορφώνεται σε όλο το απαλλοτριωμένο πλάτος της οδού με αισθητική, λειτουργική, τεχνική και φιλικά περιβαλλοντική άποψη αναβάθμισης ώστε να καταστεί η Παλαιά Εθνική Οδός φιλική και ασφαλής στους χρήστες.

Στη μελέτη περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα σε σημεία με σοβαρές αστοχίες, οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση σε όλο το μήκος της οδού, εργασίες οδικής ασφάλειας με τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και αντικατάσταση ή επισκευή υφισταμένων όπου απαιτείται, κατασκευή πεζοδρομίων εντός των οικιστικών ζωνών με τον εξοπλισμό τους (παγκάκια, κάδοι απορριμμάτων, φυτεύσεις κλπ.). κ.α.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα διανομής αγαθών σε χιλιάδες οικονομικά ασθενείς συμπολίτες της Δυτικής Ελλάδας

Την ίδια συνεδρίαση πρόκειται να απασχολήσει  η έγκριση της συνέχισης του προγράμματος διανομής αγαθών σε χιλιάδες οικονομικά ασθενείς συμπολίτες και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες. Συγκεκριμένα,  οι τρείς Αντιπεριφερειάρχες των ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας αντίστοιχα, θα εισηγηθούν την «Έγκριση υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοηθείας για τους Απόρους (TEBA/FEAD)» των τριών Κοινωνικών Συμπράξεων των Π.Ε. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Το πρόγραμμα αφορά τη στήριξη σε οικονομικά ασθενείς συμπολίτες. Οι ωφελούμενοι ανέρχονται σε  27.100 από την Αχαΐα, 18.000 από την Αιτωλοακαρνανία και 15.800 από την Ηλεία.

Εξάλλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας θα εισηγηθεί την έγκριση υποβολής αίτησης υποψηφιότητας Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προς την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για δράσεις Επιχειρηματικότητας  του  Ε.Π. «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014-2020», συνολικού ύψους σαράντα εκατομμυρίων (40.000.000,00) ευρώ.

                     


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

Ενημέρωση-συζήτηση για την οδική ασφάλεια  στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με αφορμή σχετική  έρευνα του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με τη «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε».

           (εισηγητής   :Πρόεδρος  Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας

                                 Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

                                 κ.Γεώργιος Τσόγκας)

Έγκριση αποδοχής και υλοποίησης της Πράξης ««ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Π.Ε.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙAΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5029532,η οποία εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020»

(εισηγήτρια :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής  Ενότητας

                                      Αιτ/νιας κ.Σταρακά Χριστίνα)

 

Έγκριση αποδοχής και υλοποίησης της Πράξης ««ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Π.Ε.ΑΧΑΙΑΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5029643, η οποία εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ««Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020».

           (εισηγητής   :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας

                                  Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος)

 

 

Έγκριση αποδοχής και υλοποίησης της Πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Π.Ε. ΗΛΕΙAΣ» με Κωδικό ΟΠΣ5029803, η οποία εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020».

                     (εισηγητής   :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας

                                  Ηλείας κ. Γεώργιος Π. Γεωργιόπουλος)

Έγκριση καθορισμού διεξαγωγής της δημοπρασίας σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 4412/16 ως ανοιχτή δημοπρασία για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές σε χείμαρρους και ποταμούς Δήμου Ερυμάνθου», προϋπολογισμού 800.000 € (Κωδ. 2017ΕΠ80100006)»

           (εισηγητής   :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας

                                  Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος)

Έγκριση  απευθείας εξαγοράς ακινήτου  με τη διαδικασία του άρθρου 23 του  ΠΔ   242/96 (ΦΕΚ 179Α) και  ορισμός δυο Περιφερειακών Συμβούλων για τη                συγκρότηση της Επιτροπής της παρ.4 του  αρθρου 13 του ΠΔ 242/96  

                     (εισηγητής   :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας

                                  Ηλείας κ. Γεώργιος Π. Γεωργιόπουλος)

 

Έγκριση του τρόπου δημοπράτησης  του έργου με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)», προϋπολογισμού 3.550.000,00€ με το Φ.Π.Α.

(εισηγήτρια :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής  Ενότητας

                                      Αιτ/νιας κ.Σταρακά Χριστίνα)

Έγκριση Ε’ Τροποποίησης του  Προϋπολογισμού της Περιφέρειας  Δυτικής  Ελλάδας έτους 2018.

           (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

                                  κ. Παναγιώτης Μπράμος)

Έγκριση καθορισμού διεξαγωγής της δημοπρασίας σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 4412/2016 ως ανοιχτή δημοπρασία του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΤΡΑ – ΑΙΓΙΟ», προϋπολογισμού 12.500.000,00€, στη ΣΑΕΠ001, με κωδικό 2018ΕΠ00100010,   αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας.

           (εισηγητής   :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας

                                  Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος)

 

Έγκριση της υποβολής αίτησης υποψηφιότητας Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προς την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για δράσεις Επιχειρηματικότητας  του  Ε.Π. «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014-2020» συνολικού ύψους σαράντα εκατομμυρίων (40.000.000,00) ευρώ.

                          (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής  Ανάπτυξης

                               & Επιχειρηματικότητας κ.Κωνσταντίνος Καρπέτας)

 

Έγκριση της πρότασης χρηματοδότησης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (π.κ. 2013ΕΠ00180009)» Π/Υ: 198.308,51€ στη ΣΑΕΠ 001/2 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος έτους 2018, για την αποπληρωμή του 9ου λογαριασμού του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΧΥΤΑ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΄΄ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΥ΄΄ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ» ποσού 198.305,51 €.

                          (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής  Ανάπτυξης

                               & Επιχειρηματικότητας κ.Κωνσταντίνος Καρπέτας)

Πρόσληψη προσωπικού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων πράξεων μέσω διασυνοριακών / διακρατικών προγραμμάτων.

                          (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού

                                               & Διοίκησης κ.Δημήτριος Δριβίλας)

Καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών για την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

                          (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού

                                               & Διοίκησης κ.Δημήτριος Δριβίλας)

Έγκριση α) του τρόπου δημοπράτησης μίας (1) εργολαβίας για την προμήθεια αντιπαγετικού αλατιού του υποέργου 5 «Λειτουργικές Δαπάνες Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαϊας» του έργου  «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Δ.Ε. ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Π.Δ.Ε. ΕΤΩΝ 2014-2016» (ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ Π.Κ. 2013ΕΠ00100000) (Κ.Ε. 2014ΕΠ50100004,  προϋπολογισμός: #12.620.000,00€#) της ΣΑΕΠ 501 του εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ΠΔΕ και β) αναγκαιότητας διενέργειας συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού του άρθρου 117 του Ν.4412/2018  για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια αντιπαγετικού αλατιού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά  βάσει της τιμής

           (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

                                  κ. Παναγιώτης Μπράμος)

Έγκριση α) αναγκαιότητας διενέργειας δαπάνης για τη σύναψη συμβάσεων για το έργο : «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Π.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5029532,  που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020» και μέχρι του ποσού των  6.118.164,80€  συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.» και β) του τρόπου δημοπράτησης του  έργου «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Π.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5029532,  που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020» με τη διαδικασία του ανοιχτού ηλεκτρονικού άνω των ορίων, της παρ. γ’  του άρθρου 5 του Ν.4412/2016.

(εισηγήτρια :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής  Ενότητας

                                      Αιτ/νιας κ.Σταρακά Χριστίνα)

Έγκριση α) αναγκαιότητας διενέργειας δαπάνης για τη σύναψη συμβάσεων για το έργο : «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» με Κωδικό ΟΠΣ 5029643,  που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020» και μέχρι του ποσού των  8.507.347,20€  συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.  και β) του τρόπου δημοπράτησης του έργου «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Π.Ε. ΑΧΑΙΑΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5029643,  που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020» με την διαδικασία του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων, της παρ. γ’  του άρθρου 5 του Ν.4412/2016.

           (εισηγητής   :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας

                                  Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος)

Έγκριση α) αναγκαιότητας διενέργειας δαπάνης  για   τη σύναψη συμβάσεων για το έργο : ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Π.Ε.ΗΛΕΙΑΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5029803,  που εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020» και μέχρι του ποσού των 5.249.974,40 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, β) του τρόπου δημοπράτησης του  έργου «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5029803,  που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020» με την διαδικασία του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων της παρ. γ του άρθρου 5 του Νόμου 4412/2016.

                     (εισηγητής   :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας

                                  Ηλείας κ. Γεώργιος Π. Γεωργιόπουλος)

     

 

Διαβάστηκε 966 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.