Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 15:29

Stand Up Comedy με τίτλο «Σχεδόν Σαράντα» με τον Γιώργο Χατζηπαύλου στην Πάλαιρο (Παρ 13/7/2018 21:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας προσκαλούμε την  Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 21:30  στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο της Παλαίρου  να απολαύσετε τον κωμικό Γιώργο Χατζηπαύλου στην Stand Up Comedy με τίτλο «Σχεδόν Σαράντα» η οποία αποτελεί την τρίτη σόλο παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου.

Η είσοδος είναι δωρεάν

Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Παλαιριωτών “Η ΚΕΧΡΟΠΟΥΛΑ 


Λίγα λόγια για την παράσταση

Όσοι την έχετε δει, ξέρετε πολύ καλά γιατί αξίζει να την ξαναδείτε:

Για το λυτρωτικό γέλιο, για την ταύτιση, για εκείνες τις δύο ώρες που οι σκοτούρες εξαφανίζονται μαγικά. Όσοι, πάλι, δεν την έχετε δει ακόμη, τότε σπεύσατε.


Μετά τις sold out παραστάσεις του τη σεζόν που πέρασε και την ολοκλήρωση της πρώτης μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας του σε 9 πόλεις, ο Γιώργος επιστρέφει για λίγες ακόμα εμφανίσεις με το «Σχεδόν Σαράντα», την παράσταση που χαρακτηρίστηκε από τις καλύτερες ελληνικές stand up comedy. 


Για μία ακόμη χρονιά ο χαρισματικός κωμικός αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή, όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας, ενώ παράλληλα μας βάζει στον εξωφρενικά περίεργο και αστείο κόσμο της πατρότητας!
Θα παρακολουθήσετε μια αναδρομή σε όλες τις φάσεις της ζωής του άντρα μέχρι τα σαράντα που, μεταξύ άλλων, εξετάζει:


Το μυστήριο του “τι συμβαίνει μετά τα σαράντα”


Τι συνειδητοποιεί ένας άντρας στην εφηβεία


Ποια είναι τα 2 βασικά αξιώματα που πρέπει μια γυναίκα να γνωρίζει για τους άντρες


Ποια είναι τα 43 βασικά αξιώματα που ένας άντρας πρέπει να γνωρίζει για τις γυναίκες


Πώς θα είναι στα γεράματα οι γενιές που τώρα είναι σαραντάρηδες


Πώς λειτουργεί ο μικρός κάφρος που όλοι κρύβουμε μέσα μας


Πότε μεγαλώνεις πραγματικά (spoiler: Ποτέ)


Μια παράσταση που (δεν) θα μας διδάξει, που (δεν) θα μας προβληματίσει ΚΑΙ που θα μας κάνει να γελάσουμε ΠΟΛΥ!!!

Σας περιμένουμε στην Πάλαιρο την Παρασκευή 13 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του Παλαιού  Δημοτικού Σχολείου να δούμε μια ωραία παράσταση από τον Γιώργο Χατζηπαύλου  και όλοι  μαζί καλωσορίζουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Παλαιριωτών “Η ΚΕΧΡΟΠΟΥΛΑ” , για πρώτη φορά ως συμμέτοχο στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

 

Διαβάστηκε 1111 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.