Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:19 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 15:23

Αγρίνιο: Δημοπρατείται το δεύτερο έργο της ΒΑΑ ύψους 1.200.000 ευρώ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την Δευτέρα 27-08-2018  δημοπρατείται το έργο: «Εκσυγχρονισμός και επέκταση υποδομών συλλογής αστικών λυμάτων περιοχής Αγίας Βαρβάρας» προϋπολογισμού 1.200.000€  που εντάσσεται στο πρόγραμμα  Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  δήλωσε σχετικά:

«Το Αγρίνιο προχωρά μπροστά με έργα και πράξεις. Ένα μεγάλο έργο, που δίνει λύση στα προβλήματα αποχέτευσης της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας, μπαίνει σε διαδικασία δημοπράτησης. Το δίκτυο νέων αγωγών αστικών λυμάτων θα εκσυγχρονίσει  και θα συμπληρώσει το υφιστάμενο δίκτυο αποχέτευσης αναβαθμίζοντας μια μεγάλη περιοχή.

Είναι σίγουρο ότι, με αυτές τις παρεμβάσεις, βελτιώνεται η καθημερινότητα των πολιτών και αναβαθμίζεται το επίπεδο της ζωής τους. Μέχρι σήμερα, σε πολλές νεόδμητες οικοδομές της περιοχής, η διάθεση των λυμάτων γίνεται σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις, άγνωστων κατασκευαστικών και λειτουργικών προδιαγραφών, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία και την αισθητική των κατοίκων.

Το έργο αυτό είναι το 2ο  έργο της ΒΑΑ που προχωρά μετά την δημοπράτηση του έργου «Αναβάθμιση του Επιχειρηματικού κέντρου στη Νοτιοανατολική είσοδο της πόλης»  προϋπολογισμού 4.800.000 €.  Ο Δήμος Αγρινίου, με την κατάθεση  ενός οραματικού σχεδίου, έχει ήδη εντάξει έργα ύψους 6.000.000 ευρώ από τα 20.980.000 ευρώ του συνολικού προγράμματος της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης.   

Συνεχίζουμε το έργο μας κάνοντας πράξη όσα σχεδιάζουμε προς όφελος της κοινωνίας».     

Διαβάστηκε 927 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.