Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:36 πμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 17:56

Ένταξη δικαιούχων στο πρόγραμμα απονιτροποίησης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε η τελική αξιολόγηση και κατάταξη των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων στήριξης της δράσης 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» του μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ, συνολικά, εντάσσονται 4.169 δικαιούχοι με συνολική αιτούμενη έκταση 85 χιλ. εκτάρια, με συνολικό προϋπολογισμό 254,6 εκατ. € και με ελάχιστη βαθμολογία ένταξης 12,2 μόρια.

Η οριστική κατάταξη έγινε σύμφωνα με τον Προϋπολογισμό της Πρόσκλησης και με τη χρήση προγραμματικής υπερδέσμευσης.

Τα αποτελέσματα της τελικής αξιολόγησης και κατάταξης θα αναρτηθούν στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) υποστήριξης της υλοποίησης της δράσης με τη μορφή οριστικού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης και οι υποψήφιοι της δράσης θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση στήριξης.

Διαβάστηκε 1670 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία