Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 13:01

"Μέρα Παιδιού, Μέρα Χαράς" εκδήλωση για παιδιά στην Βόνιτσα (Παρ 13/7/2018 20:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία νέα εκδήλωση για τα παιδιά ξεκινάει από την Βόνιτσα την Παρασκευή 13 Ιουλίου στην Πλατεία της Βόνιτσας  και θα πραγματοποιηθεί σε αλλά τέσσερα μέρη του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ( Αετός , Πλαγιά , Θύρρειο , Μοναστηράκι )  .

Είναι η “ Ημέρα Παιδιού και Χαράς” που θα γίνει με την αμέριστη και αφιλοκερδή  υποστήριξη του Εικαστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Hobbyland.

Τα παιδιά από τις 20.00 στην Πλατεία της Βόνιτσας θα απολαύσουν υπέροχα διαδραστικά παιχνίδια , θα διασκεδάσουν με κλόουν καιι μουσική και τέλος θα ομορφύνουν με τις ζωγραφιές τους την Πλατεία και την Παραλία της Βόνιτσας .

Οι δράσεις θα ξεκινήσουν από την Πλατεία της Βόνιτσας στις 20.00 την Παρασκευή 13 Ιουλίου και θα επεκταθούν  σε διάφορα σημεία του κέντρου της Βόνιτσας ( παραλία ,πλατεία Δημαρχείου)

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι  δωρεάν και απεριόριστη  .

Αναλυτικά :

Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν - χρωματίσουν  τα  σκαλιά στην πλατεία που οδηγούν στο Κάστρο  με διάφορα χρώματα και σχέδια.

Τα παιδιά θα δώσουν  χρώμα στην πλατεία λόγο του ότι εκεί είναι ο κεντρικός χώρος που παίζουν τα παιδιά.

Στην Πλατεία θα σχεδιαστούν και κάποια παιχνίδια στο δάπεδο  όπου θα μείνουν εκεί όλο το καλοκαίρι για να παίζουν τα παιδιά.

Θα  φτιαχτούν 3 ξύλινες καρδιές οι  οποίες  θα χρωματίσουν τα παιδιά  και θα τις τοποθετήσουμε σε διάφορα σημεία της πόλης.  (εισόδους και παραλία)

Θέλουμε να  πάρουμε 2 μπάνερ με σχέδια τα οποία να ζωγραφίσουν τα παιδιά και να τοποθετηθούν αρχικά στον χώρο των εκδηλώσεων και στην συνέχεια να τα κρατήσει ο παιδικός σταθμός για διακόσμηση.

Θα δημιουργηθεί  στην Βόνιτσα το παραμύθι των παιδιών όπου θα υπάρχει από τα HobbyLand  ένας κορμό και θα το αναπτύξουν τα παιδιά το οποίο θα το κρατήσουμε και θα το τυπώσουμε για να το στείλουμε στα σχολεία τον Σεπτέμβρη.

Θα έχουμε το γνωστό στα παιδιά της Βόνιτσας «τραπέζι χειροτεχνίας» όπου τα παιδιά φτιάχνουν μια προκαθορισμένη χειροτεχνεία και την παίρνουν μαζί τους.

Και τέλος το καθιερωμένο face painting με τον κλόουν που θα παίζει με τα παιδιά

Περιμένουμε όλα τα παιδιά στην Πλατεία της Βόνιτσας σε μια πραγματικά όμορφη εκδήλωση υπό είναι αφιερωμένη στα παιδιά

 

Διαβάστηκε 1250 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.