Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 21:26

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ΑΕΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές  Κωνσταντίνο Γκασούκα, Κωνσταντίνο Kοκώνη και Παντελή Παναγιωτόπουλο.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Γκασούκας  κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Απόλλων Μαγούλας, Αχελώο Νεοχωρίου, Όμηρο Νεοχωρίου, ΑΕΚ Αθηνών, ΑΕ Μεσολογγίου, ΑΟΚ Φαλήρου και ΑΟ Χάλκειας. Μέχρι τα μισά της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στον ΑΟΚ Τρίκαρδο, ενώ στο δεύτερο μισό μετακόμισε στον Αλικυρναϊκό Αγ. Θωμά, όπου πανηγύρισε και την άνοδο.

Ο 28χρονος αμυντικός Κωνσταντίνος Kοκώνης κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Ήφαιστο Αγρινίου, Ελαιόφυτο, ΑΟ Παπαδάτων, Δόξα Καινουρίου, Νέο Θέρμιο Απόλλων, Αμφίλοχο και Απόλλων Δοκιμίου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Όμηρο Νεοχωρίου.

Ο 21χρονος αμυντικός Παντελής Παναγιωτόπουλος  κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Παναιτωλικό Κ17, Ολυμπιακό Παναιτωλίου, ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου και Απόλλων Δοκιμίου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Φλόγα Παλαιομάνινας.

Η διοίκηση του συλλόγου τους καλωσορίζει στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 882 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.