Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:33 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 17:41

Πάνω από 30 ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο και την γύρω περιοχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Που θα βρείτε πληροφορίες

Περισσότερες από 30 θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα σε επιχειρήσεις ή σε ιδιώτες στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή.

Ζητούνται, μεταξύ άλλων, κοινωνικός λειτουργός, πωλητές, αποθηκάριος, υπάλληλοι σε διάφορες επιχειρήσεις/γραφεία κ.λπ., βοηθοί μάγειρα, σερβιτόροι και σερβιτόρες, λαντζιέρηδες, άτομα για delivery, αισθητικός, τεχνίτης κουφωμάτων αλουμινίου, οδηγοί, διανομείς, γραφίστας, καθηγητές.

Οι θέσεις, μαζί με σχετικές πληροφορίες επικοινωνίας, είναι δημοσιευμένες στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Αναγγελία», η οποία κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (06/07/18) στα περίπτερα όλου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.


Η εφημερίδα «Αναγγελία» κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με το πληρέστερο ένθετο μικρών αγγελιών, όπου μπορείτε να βρίσκετε μικρές αγγελίες κάθε είδους.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 1440 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία