Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 17:21

Αθλητικό διήμερο με 14ο Κολυμβητικό Διάπλου Αμβρακικού, τρίαθλο και beach soccer (Σ/Κ 28-29/7/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αθλητικό διήμερο με 14ο Κολυμβητικό Διάπλου Αμβρακικού, τρίαθλο και beach soccer στην Κορωνησία 28-29 Ιουλίου.

Την Κυριακή 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο φετινός 14ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού Κόλπου, ο αγώνας που έχει καταστεί πλέον θεσμός και προβάλλει πανελλαδικά το μοναδικό οικοσύστημα του Αμβρακικού Κόλπου, αλλά και τη μαγευτική περιοχή της Κορωνησίας.

Ο φετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην κλασσική διαδρομή των 11 χιλιομέτρων από το λιμάνι της Βόνιτσας, μέχρι και την Κορωνησία, με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιουλίου, ενώ η προκήρυξη του αγώνα έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων www.arta.gr και στην σελίδα του αγώνα στο Facebook «14ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού».

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Δήμος Αρταίων ετοιμάζει σειρά εκδηλώσεων που θα ξεκινήσουν την προηγούμενη ημέρα, με στόχο την προσέλκυση πλήθους συμπολιτών, αλλά και επισκεπτών στην περιοχή της Κορωνησίας.

Έτσι, φέτος παράλληλα με τον Κολυμβητικό Διάπλου θα πραγματοποιηθεί αγώνας τριάθλου με την ονομασία Koronisia Sprint Triathlon (750 μ. κολύμπι, 5 χιλιόμετρα τρέξιμο, 20 χιλιόμετρα ποδήλατο), ενώ το Σάββατο 28 Ιουλίου θα διοργανωθεί τουρνουά beach soccer, ένα γεγονός που πέρυσι είχε ιδιαίτερη επιτυχία.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις εκδηλώσεις, καθώς και η έναρξη των εγγραφών στους παράλληλους αγώνες.

Πηγή: e-maistros.gr

Διαβάστηκε 1175 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 17:24
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.