Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:39 πμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 22:05

Αυτές είναι οι πιο καυτές σύζυγοι των πρωταγωνιστών του Μουντιάλ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκτός από το θέαμα στο γρασίδι, το φετινό Μουντιάλ θα προσφέρει στους φανατικούς του αθλήματος τη χαρά να «χαζέψουν», μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη.

Την ώρα που οι σύντροφοί τους θα δίνουν τον αγώνα τους μέσα στο γήπεδο, εκείνες θα τραβούν τα βλέμματα του κόσμου καθισμένες στις κερκίδες που έχουν προσφέρει καυτό φωτογραφικό υλικό.

Μοντέλα ή όχι, διάσημες και λιγότερο διάσημες, είναι όλες τους σίγουρα όμορφες και καλλίγραμμες.

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο σέξι συντρόφους των πρωταγωνιστών του φετινού Μουντιάλ!

Πιλάρ Ρούμπιο

Μπορεί ο Σέρχιο Ράμος να είναι από τους αμυντικούς που διχάζουν τους φιλάθλους, αλλά σίγουρα στο θέμα της ομορφιάς της συζύγου του δεν νομίζω να χωράει διχασμός. Η Ισπανίδα ρεπόρτερ, μπλόγκερ και παρουσιάστρια σαφώς τραβά τα βλέμματα!

Αντονέλα Ροκούτσο

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση του στο Μουντιάλ, αλλά στις κοινές εμφανίσεις του με τη σύζυγό του, Αντονέλα, τράβηξε τα βλέμματα. Η Αντονέλα Ροκούτσο άξια χαρακτηρίζεται η βασίλισσα του Μέσι αλλα και της Αργεντινής.

Σακίρα

Κλασική αξία, είναι πάντα μέσα σε όλες τις λίστες με τις πιο ωραίες γυναίκες, είτε όταν πρόκειται για τη μουσική, είτε όταν πρόκειται ακόμα και για το ποδόσφαιρο. Παντρεμένη με τον Ισπανό αμυντικό Πικέ, η Σακίρα συγκαταλέγεται μέσα στις πιο ερωτικές γυναίκες ποδοσφαιριστών. Η ακαταμαχητη καλλονή είναι 41 χρονων και εξακολουθεί να μαγνητίζει τα βλεμματα.

Σαμ Κουκ

Ο Κρις Σμόλινγκ, δεν ξέρω πως αλλά έριξε την Σαμ Κουκ στα δίχτυα του. Η 30χρονη έκανε το ξεπέταγμά της στο χώρο του μόντελινγκ το 2006 νικώντας στον ετήσιο διαγωνισμό ομορφιάς της αγγλικής «Sun» για το κορίτσι της 3ης σελίδας της και από τότε έχει φωτογραφηθεί για όλα τα γνωστά ανδρικά περιοδικά στη Μεγάλη Βρετανία, με κάθε γυμνή φωτογράφισή της να σκανδαλίζει όλο το ανδρικό φίλαθλο κοινό. Δείτε από τι συνοδεύεται ο Άγγλος διεθνής.

www.e-daily.gr

 

Διαβάστηκε 3704 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 22:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.