Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:47 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 17:58

Παναιτωλικός: Επιπλέον μεταγραφή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός έχει κάνει τρεις μεταγραφές (Έρικσον, Αγρόδημος, Κόκκορης) και θα κάνει κι άλλες. Υπάρχει και μία… επιπλέον. Ο Ουίλιαν Μπαρμπόσα (δεξιά στη φωτο από τη χθεσινή προπόνηση), ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μετά την περιπέτεια που είχε λόγω Ιταλικής ταυτότητας. Οι όποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες ξεπεράστηκαν και ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός προετοιμάζεται για το restart. Ήρθε το χειμώνα από τη Βιτόρια Σετούμπαλ. Έκανε ντεμπούτο στο Ελληνικό πρωτάθλημα στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, μπαίνοντας αλλαγή και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Έπαιξε βασικός με τον Πλατανιά επιβεβαιώνοντας στο κοινό του Παναιτωλικού τις δυνατότητές του και χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στη Λιβαδειά. Πέτυχε το μοναδικό γκολ στη νίκη με τον ΑΟΚ στο Αγρίνιο και την επόμενη αγωνιστική αυτογκόλ (μετά από καραμπινάτο σπρώξιμο που μόνο ο Μάνταλος δεν είδε) στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα. Έχοντας ενοχλήσεις στον προσαγωγό έχασε έδαφος και στην Ξάνθη έκανε ως αλλαγή την 6η και τελευταία εμφάνισή του.

Τώρα κάνει την πρώτη του προετοιμασία με τους κυανοκίτρινους για να αποδείξει στο νέο πρωτάθλημα ότι δίκαια ο Παναιτωλικός επένδυσε σ’ αυτόν. Και ότι είναι μια σημαντική επιπλέον μεταγραφή για την ομάδα.

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1933 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.