Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:29 μμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 23:08

Παναιτωλικός: Πρώτη Προπόνηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 άρχισε σήμερα για τον Παναιτωλικό στο Emileon. Μετά το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο Γεράσιμο Μπελεβώνη, την ομιλία του προπονητή Τραϊανού Δέλλα και τον καθιερωμένο αγιασμό, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση. Συμμετείχαν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, εκτός του Έρικσον που επιστρέφει την Τρίτη: Αγρόδημος, Άργκους, Βακράκος, Βασιλούδης, Ηλ. Γιαννιώτης, Ιταμπέλ, Κλέσιο, Κόκκορης, Κουσιάδης, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μαλής, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Μύγας, Νταλακούρας, Ντίας, Ουίλιαν, Πάουλο, Παρράς, Ρότσα, Σταματόπουλος, Τσοκάνης, Χαντάκιας και οι ποδοσφαιριστές της Κ20 Γεωργούσης, Δημ. Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας.

Από αύριο θα γίνονται δύο προπονήσεις, στις 8.00 το πρωί και στις 7.00 το απόγευμα, ενώ Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθούν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

 

Διαβάστηκε 1390 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.