Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:40 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 00:45

Η ομορφότερη και μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας, η Τριχωνίδα, υποδέχεται το 8ο Lake Party 2018

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φέτος συμπληρώνονται οκτώ χρόνια Lake Party Triconida. Φεστιβάλ ορόσημο για την περιοχή μας πλέον έρχεται και φέτος να απογειώσει τον ρυθμό της μουσικής στο πιο μαγευτικό τοπίο στην μεγαλύτερη και ομορφότερη λίμνη της Ελλάδος την λίμνη Τριχωνίδα. Ένα μαγευτικό μέρος μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης μικρών και μεγάλων απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με ατελείωτο ρυθμό, μουσική και ένταση. Ακόμα ενα σύνολο από αθλητικές δραστηριότητες, όπως lake volley, canoe kayak, wake και πολλά άλλα προσθέτουν πεισσότερη εμπειρία και απόλαυση στους συμμετέχοντες. Όλα αυτά την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018. Ο κ.Γιώργος Λάμπρης ιδιοκτήτης του κτήματος Πιθάρι και διοργανωτής του Φεστιβάλ μιλάει στην Χρύσα Σπαή για τους αναγνώστες του AgrinioBestOf.gr

image a17

Γιώργο ακούσαμε για τα ονόματα φέτος. Eίναι πάρα πολύ μεγάλα πες μας δυο λόγια για αυτό.

Κοιτάξτε, κάθε χρόνο προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε το Lake Party. Φέτος προσπαθήσαμε να φέρουμε ότι γίνεται πιο επίκαιρο από πλευράς καλλιτεχνών. Μετά από πολλές κουβέντες σχετικά με το τι είμαστε, τι κάνουμε, το φεστιβάλ πλέον είναι οκτώ ετών και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ, έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή υστεροφημία, όλοι οι καλλιτέχνες που έχουν περάσει από εδώ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το Lake Party οπότε όλες οι πόρτες ήταν ανοικτές. Κάναμε την πρόταση, τα βρήκαμε στο οικονομικό κομμάτι, και προχωράμε στην συναυλία.

Θέλω να μου πείς γιατί διάλεξες την Ελένη Φουρεϊρα;

Η Ελένη Φουρεϊρα είναι μια ποπ τραγουδίστρια η οποία είναι η Νο 1 στην Ελλάδα. Θα κάνει μια ευρωπαικη περιοδεία η οποία είναι σπάνια για Ελληνα καλλιτέχνη καί θα κάνει τέσσερις συναυλίες στην Ελλάδα εκ των οποίων μια από ευτές θα είναι στο Lake Party. Την διάλεξα γιατί έχει τεράστια επιτυχία, έχει σπάσει ρεκόρ, η επιτυχία της είναι εξωπραγματική, το αξίζει και έχει πάει ανέλπιστα πολύ ψηλά.

Πιστεύεις ότι θα την αγκαλιάσει ολο το κοινό, εκτός του νεανικού, μετά την επιτυχία που είχε στην Eurovision;

Σίγουρα ναι. Καθότι εκτος του ονόματος ο επισκέπτης ξέρει οτι θα έχει κάποιο υψηλό επίπεδο οργάνωσης, ότι μπορεί να φάει, ότι μπορεί με τα παιδιά του να κάτσει στο γκαζόν. Όταν ξέρει κάποιος ότι θα δεί κάτι πολύ όμορφο, παίζει μεγάλο ρόλο και ο καλλιτέχνης, αλλά παίζει ρόλο και το ότι πάει στο Lake Party, το οποίο έχει μια σταθερή πορεία και ο κόσμος το αγαπάει και έρχεται ανεξάρτητα του ονόματος. Όταν όμως συνδιάζονται όλα τα ανωτέρω τότε προφανώς λογικά θα είμαστε πρώτη προτίμηση για το κοινό.

image 06

Μιλησέ μας για το δέυτερο μεγάλο όνομα τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που θα ανοίξει την αυλαία

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι μια ιστορία από μόνος του, είναι ένας καλλιτέχνης που έχει δώσει ένα δικό του χαρτακτήρα στις μουσικές του και τα τραγούδια του. Του κάναμε την προταση, ήθελε και αυτός να έρθει γιατί είχε ακούσει πολύ καλά λόγια από τον Μπάμπη Στόκα και κάποιους άλλους καλλιτέχνες για το Lake Party και καθότι είχε πολλά χρόνια να έρθει στο Αγρίνιο, πάνω από 10 χρονια σε ανοικτό χώρο, είπε το ναι.

Εδώ βέβαια δεν μιλάμε μόνο για νεανικό κοινό

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης πιάνει ηλικιακό κοινό από 16 μέχρι 116. Είναι τεράστιο όνομα, σαν καλλιτέχνης, σαν υστεροφημία. Είναι μεγάλη μας χαρά που θα τον έχουμε μαζί μας. Το γεγονός ότι τα τελυταία δυο χρόνια παίζει τα παλιά του τραγούδια από τους πρώτου του δίκους αρέσει πολύ στο κοινό.

Θέλω να σε ρωτήσω πως αισθάνεσαι που οργανώνεις τόσα χρόνια αυτό το πάρτυ και εισπράτεις τα θετικά σχόλια του κοινού καθότι βάζεις και εσύ το λιθαράκι σου στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής;

Το συναίσθημα είναι πολύ όμορφο είδικά όταν τελειώσει ένα Lake Party και πάει καλά και έχει επιτυχία αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια ένεκα του γεγονότος ότι εγω ασχολούμαι με τα οργανωτικά χάνω την μαγεία του πάρτυ. Αλλά αξίζει να πω ότι πριν φύγουν οι καλλιτέχνες μας δίνουν συχγαρητήρια για τον χώρο, την οργάνωση την συμμετοχή του κόσμου και αυτό μας κάνει να επιδιώκουμε το καλύτερο κάθε φορά.

image a002

Τι περισσότερο θα μπορούσε να γίνει στην περιοχή μας ώστε να γίνει προορισμός;

Το βασικό είναι σίγουρα το φεστιβάλ να αποκτήσει μια ακόμη πιο μεγάλη ταυτότητα. Υπάρχει χώρος για κάμπινγ καθώς και ξενοδοχεία σε περιοχές κοντά στην λίμνη αλλά και στο Αγρίνιο. Το μεγάλο πρόβλημα βέβαια είναι οι οδικοί άξονες. Αυτός που θέλει να έρθει από πιο μακρυά ξέρει ότι θα ταλαιπωρηθεί λίγο. Αυτό επηρεάζει αρκετά. Δηλαδή εν ολίγοις η κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια και η βελτίωση του δρόμου από το Αγρίνιο στην Τριχωνίδα θα ανεβάσει κατά πολύ την επισκεψιμότητα. Είναι κάτι που μας το επισημαίνουν όταν μιλάμε με Αθήνα , Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις.

Πόσο δύσκολο είναι να διοργανώσεις ένα τόσο μεγάλο φεστιβάλ;

Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εγω βέβαια είμαι πάρα πολύ τυχερός γιατί οι γονείς μου έχουν στήσει το Πιθάρι με πολύ καλά θεμέλια, με δυνατές βάσεις και με πολλούς καλούς συνεργάτες, πολλοί εκ των οποίων είναι μαζί μας πάνω από είκοσι χρόνια. Εγω έχω τις ιδέες και μοιράζουμε τις ιδέες με αυτούς. Οπου χρειάζεται ψάχνουμε για λύσεις και σε συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό προχωράμε.

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους αναγνώστες μας

Να ξέρετε ότι το Lake Party εγγυάται ότι θα είναι μια πάρα πολύ οργανωμένη παραγωγή, θα είναι πολύ υψηλό το επίπεδο του stage, των φώτων, του ήχου, θα υπάρχει ledwall, θα υπάρχει ένα stage 15 μέτρα μήκος επι 10 βαθος, πάνω από 90 τετραγωνικά. Θα είναι κάτι πολύ όμορφο, στην πιο όμορφη λίμνη της Ελλάδος, την λίμνη Τριχωνίδα, την λίμνη κόσμημα για την περιοχή μας. Ολοι οι καλλιτέχνες που έρχονται με ρωτάνε για την λίμνη. Και κάποιος που θέλει να έρθει για να θαυμάσει την λίμνη, να επισκευθεί τις γύρω περιοχές και το Αγρίνιο, μπορεί να συνδιάσει την επισκεψή του με το Lake Party και να περάσει πολύ όμορφα και αξέχαστα.

image a99

Lake Party λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι...

Official site: http://lakeparty.gr/

LINKS:
https://www.facebook.com/lakepartytrichonida
https://www.facebook.com/KtimaPithari
https://www.facebook.com/pitharistudio

Τμημα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 6930 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 21:35
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033