Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:58 μμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 03:43

O "Sophokles Thaumastos & The Dreamwalkers" και τα "Υπόγεια Ρεύματα" ξεσήκωσαν το Αγρίνιο με τα τραγούδια τους (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Sophokles Thaumastos & The Dreamwalkers και τα Υπόγεια Ρεύματα ένωσαν τις δυνάμεις τους μετά τον αγώνα δρόμου του «Οδυσσέα», σε μια μεγάλη προσπάθεια πολλών ανθρώπων και φορέων για μια πόλη «καθαρή» από ουσίες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών κατά την διάρκεια των σημερινών εκδηλώσεων στο Αγρίνιο. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δρόμου ξεκίνησε η συναυλία που συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Πρόληψης «Οδυσσέας» και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου.

image 12

Το πρόγραμμα άνοιξε ο "Σοφοκλής Θαυμαστός με τους Dreamwalkers". Επαιξαν πολλά απο τα τραγούδια τους με το κοινό να συμμετέχει ακολουθώντας τον ρυθμό τους. Στην ερμηνεία κάποιων τραγουδιών συμμετείχε και η Κωνσταντίνα Υφαντή. Η σκυτάλη δόθηκε στα "Υπόγεια Ρεύματα" τα οποία συνέχισαν με πολύ ΡΟΚ διάθεση ανεβάζοντας τους ρυθμούς. Φιλοξενούμενος μουσικός ο Αγρινιώτης Βασίλης Κονίδας ο οποίος συνόδεψε με το σαξοφωνό του αρκετά τραγούδια δίνοντας ρεσιτάλ δεξιοτεχνίας.   

image 39

image 32

Σοφοκλής Θαυμαστός με Χρύσα Σπαή

image 32

Sophokles Thaumastos & The Dreamwalkers

Μετά το πέρας του πρώτου μέρους της συναυλίας ο Σοφοκλής Θαυμαστός δήλωσε στο AgrinioBestOf.gr και την Χρύσα Σπαή: "Ηταν μια δύσκολη μέρα λόγω καιρού, παρόλα αυτά ο κόσμος μαζεύτηκε, ολη η πόλη έγινε ένα, πολλοί άνθρωποι αγωνίσθηκαν στον αγώνα δρόμου του «Οδυσσέα» μια πρωτότυπη κίνηση για την πόλη μας. Τώρα περάσαμε στις μουσικές, εμείς το καταευχαριστηθήκαμε, ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός παρά την βροχή, πρέπει να το σημειώσουμε αυτό. Ο Κόσμος κάθεται εδώ με ψιλόβροχο καθ΄ολη την διάρκεια της μέρας όπως και αγωνίστηκαν με βροχή και όλη η διοργάνωση πάλεψε πολύ. Το μηνυμά μου στον κόσμο είναι να γίνουμε ένα. Ένα μεγαλο ευχαριστώ στον «Οδυσσέα» και τον δήμο και όλους όσους βοήθησαν να συντελεστεί η αποψινή βραδυά. Το μήνυμα της μέρας είναι να δούμε τον εαυτό μας καθαρά στον καθρέπτη και να μην ψάχνουμε τρόπους παραισθησιογόνους να επιβιώνουμε αλλά να δούμε την αλήθεια και να προχωράμε. Αποδοχή και προχωράμε."

Φωτο με "Sophokles Thaumastos & The Dreamwalkers"

image 04

image 05

image 06

image 07

image 09

image 13

image 20

image 31

Φωτο με "Υπόγεια Ρεύματα"

image 21

image 22

image 23

image 27

image 36

image 39

image42

 

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 7572 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 12:49
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033