Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  4:08 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 01:43

Τελετή λήξης χρονιάς για το «Χαμόγελο του παιδιού» με προσφορά αγάπης και πολλά χαμόγελα από τον κόσμο !!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Δευτέρα 18 Ιουνίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία η ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου, αφιερωμένη στους χορηγούς, στους υποστηρικτές, στους εθελοντές του οργανισμού, καθώς και στα παιδιά που μεγαλώνουν σε αυτό. Η εκδήλωση λόγω καιρικών συνθηκών μεταφέρθηκε στο Γυμνάσιο Καλυβίων.

image 20

Αρχικά μίλησε η υπεύθυνη της Ημερήσιας Φροντίδας κα Νεκταρία Φελέκη η οποία ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους εθελοντές και όλους όσους βοηθούν και υποστηρίζουν το έργο που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

xamogelo giorti 4

Ακολούθως το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού κα Ευαγγελία Μαλαμάκη, πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στις πολύπλευρες κοινωνικές δράσεις του Οργανισμού.

xamogelo giorti 14

Η Παιδική Χορωδία από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την καθοδήγηση της κας Κ. Παπαθανασίου παρουσίασε πρόγραμμα βασισμένο σε γνωστές μελωδίες από Ελληνικά τραγούδια.

xamogelo giorti 16

Η μουσική βραδυά συνεχίστηκε με λαϊκά και έντεχνα τραγούδια απο το μουσικό συγκρότημα του Παύλου Μπερμπερίδη αποτελούμενο απο τους Γιώργο Κουτσούκη, τον Νίκο Ίβρο, την Κωνσταντίνα Παπαθανασίου και την Κλεοπάτρα Στούμπου.

xamogelo giorti 13

Εκτός των άλλων αξίζει να αναφέρουμε ότι για την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Αγρινίου κος Αθανάσιος Σβόλης, παρουσία και του Γραμματέα του συλλόγου κον Κωνσταντίνο Οικονόμου, παρέδωσε χρηματική επιταγή στην υπεύθυνη του σπιτιού ημερήσιας φροντίδας κα Νεκταρία Φελέκη.

xamogelo 2

Τα AgrinioBestOf.gr ήταν εκεί και η Χρύσα Σπαή φρόντισε να πάρει δηλώσεις από αρκετούς παρευρισκόμενους.

image 01

Η κα Νεκταρία Φελέκη, Κοινωνική λειτουργός του σπιτιού μας δήλωσε: «Σήμερα πραγματοποιήσαμε μια γιορτή για τους εθελοντές μας, τους υποστηρικτές μας, τους χορηγούς μας, για τους ανθρώπους που μας βοηθάνε στο σημαντικό έργο που κάνουμε στο «Χαμόγελο του παιδιού».

xamogelo giorti 5

Η κα Μαρία Παπαγεωργίου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου, μας δήλωσε: «Η σημερινή γιορτή είναι μια εκδήλωση που κάνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για όλους εμάς. Ολοι μας βρισκόμαστε με πολύ χαρά κοντά στην οικογένεια του «Χαμόγελου του παιδιού» και υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο το εξαιρετικό έργο που κάνει. Φροντίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος είναι κοντά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, ιδιαίτερα σε αυτές που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Ειδικά όταν μιλάμε για φορείς υγιείς όπως είναι το «Χαμόγελο του παιδιού» είμαστε κοντά και θα συνεχίζουμε να το υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο.»

image 25

Η γνωστή ηθοποιός Αθηνά Ζώτου ήταν στη εκδήλωση και μας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνέπεσε η χρονική περίοδος που είμαι στον νομό Αιτωλοακαρνανίας να γίνεται και εκδήλωση για το «Χαμόγελο του παιδιού» γιατί όλες οι κοπέλες, όλη η ομάδα κάνει υπέροχα πράγματα. Για μια ακόμη φορά τα παιδιά, μας συγκινήσανε και θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε κοντά τους και να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας μας. Από μια ζεστή αγκαλιά στα παιδιά μέχρι ότι άλλο μπορεί. Συχγαρητήρια σε όλη την ομάδα για το έργο που προσφέρουν.»

image 29

Ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Αγρινίου κος Αθάνασιος Σβόλης ο οποίος παρέδωσε μια επιταγή οικονομικής ενίσχυσης εκ μέρος της Αερολέσχης στο «Χαμόγελο του παιδιού» μας δήλωσε : «Η σημερινή εκδήλωση ήταν το τελείωμα μιας χρονιάς για το «Χαμόγελο του παιδιού», ήταν και τιμής ένεκεν για τους δωρητές και όλους όσους βοηθάνε σε αυτό το έργο, αλλά ήταν και όμως μια ωραία ευκαιρία για να καταλάβουμε το κομμάτι ευθύνης που έχει ο καθένας μας μέσα στην κοινωνία ως προς το «Χαμόγελο του παιδιού» και οποιονδήποτε άλλον παρόμοιο φορέα.» Οσον αφορά την παράδοση επιταγής με συμβολικό ποσό εκ’ μέρους της Αερολέσχης Αγρινίου και τα συναισθήματα που δημιούργησε αυτή η κίνηση μας δήλωσε: «Ως προέδρου μου γέννησε συναισθήματα ανακούφισης έστω και με το συμβολικό ποσό που καταθέσαμε σήμερα. Το οφείλουμε προς τις αρχές του συλλόγου μας και τις υποχρεώσεις μας στο κομμάτι της κοινωνικής ευθύνης που μας αναλογεί. Προσωπικά ένοιωσα πολύ ευτυχία γιατί είδα ότι υπάρχει ένας οργανισμός με κάποιους εθελοντές που πραγματικά όμως δίνουν τον εαυτό τους για αυτά τα παιδιά. Τους δίνω συγχαρητήρια γιατί αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε όλοι. Οι χώροι της Αερολέσχης είναι πάντα ανοικτοί στα παιδιά για να έρθουν και να γνωρίσουν από κοντά τις δράσεις μας και να εισπράξουν από εμάς πολλά χαμόγελα. Στα μέτρα των δυνατοτήτων μας και με την πρώτη ευκαιρία όταν αυτό χρειάζεται και χρειαστεί θα είμαστε πάντα μαζί τους. Αλλωστε είμαστε αρωγοί από κάθε πλευρά στην κοινωνία αφού συμμετέχουμε στο κομμάτι της πολιτικής προστασίας με όποιο τρόπο μας ζητηθεί από τις αρχές όπως για την έρευνα και διάσωση ανθρώπων, επίσης συνεισφέρουμε στην πυροανίχνευση και σε οποιδήποτε κομμάτι μέσα στην κοινωνία μας χρειάζεται θα το κάνουμε.»

xamogelo 3

Η Χρύσα Σπαή με τον Παναγιώτη Πλιάτσικα και την Δήμητρα Γκέκα

Ο πρωταθλητής αγώνων Καρτ κος Παναγιώτης Πλιάτσικας παρευρέθηκε στην εκδήλωσε και μας δήλωσε: «Η σημερινή εκδήλωση ήταν μοναδική, ήταν από τις εκδηλώσεις που έχω χαρεί περισσότερο μέσα μου, με γέμισε υπερβολικά, ήταν γεμάτη συναίσθημα. Βλέποντας τα παιδιά σε έκανε να αισθανθείς και εσύ παιδί. Εχουν έρθει παιδιά από το «Χαμόγελο του παιδιού» στην πίστα Καρτ της Πάτρας, σε αγώνα που διοργάνωσε η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο Pick Πάτρας. Eχω δώσει χαμόγελα στα παιδιά, βαζοντάς τα ένα-ένα μέσα στο Καρτ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, βγάζοντας φωτογραφίες κλπ. Καλώ και τα παιδιά από το Αγρίνιο να έρθουν στην ομάδα μας στην Πάτρα και να γνωρίσουν από κοντά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τι είναι το Καρτ, να δουν την ασφάλεια που παρέχει και πιστεύω ότι θα το χαρούν πολύ. Στην εποχή της οικονομικής κρίσης πρέπει να βοηθάμε αυτές τις προσπάθειες έστω και από το υστερημά μας. Πρέπει να είμαστε δίπλα σε αυτές τις οργανώσεις, να δίνουμε χαρά στα παιδιά και αν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε πιο σίγουρα να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα προέκυψαν.»

Από τους παρευρισκόμενους η κα Δήμητρα Γκέκα, μας δήλωσε: «Βρισκόμενη σήμερα στην εκδήλωση αυτή αισθάνθηκα μια συγκίνηση καθότι είμαι και εγώ μητέρα τριών παιδιών και μπροστά σε αυτά τα παιδιά έβλεπα και τα δικά μου, τι ανάγκες έχει το κάθε παιδί. Καλό θα έιναι όλοι μας να βοηθάμε την προσπάθεια αυτή. Είναι σημαντικό να δίνουμε χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη όλοι μας. Ιδιαίτερα οι γονείς που θεωρούνται πιο ευαισθητοποιημένοι. Εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί.»

xamogelo 1

Η Χρύσα Σπαή με την κα Μαίρη Ζαπαντώτη και την κα Ανθούλα Μακρή απο την ακτίνα εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου

xamogelo giorti 8

xamogelo giorti 9

xamogelo giorti 10

xamogelo giorti 17

xamogelo giorti 11

xamogelo giorti 12

xamogelo giorti 18

 

Με πληροφορίες και φωτό από Kalyvia.gr
Τμήμα Παραγωγής και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

 

Διαβάστηκε 7662 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 00:04
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033