Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 20:37

Ανοιχτή θέση εργασίας σε Ξενοδοχειακή μονάδα του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομο ζητείται και που θα στείλουν βιογραφικό οι ενδιαφερόμενοι

Προσωπικό αναζητά το Ξενοδοχείο Marpessa στο Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα έμπειρο spa therapist ή αισθητικό. Η σχετική αγγελία εργασίας του Ξενοδοχείου αναφέρει:

«Ξενοδοχειακή μονάδα του Αγρινίου αναζητά έμπειρο spa therapist ή αισθητικό με γνώσεις μάλαξης. Πτυχίο τεχνολογικού ιδρύματος θα συνεκτιμηθεί. Παρακαλώ στείλτε πλήρες βιογραφικό με φωτογραφία στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..»


Περισσότερες θέσεις εργασίας για το Αγρίνιο και το Νομό μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Διαβάστηκε 1374 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.