Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:01 πμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 01:19

Πρωτιά για το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Ρομποτικής στην Πάτρα! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα ρομποτικής του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου συμμετείχε στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Ελλάδας “Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής -World Robot Olympiad 2018” που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 16 Ιουνίου, 2018 στην Πάτρα και κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία open Δημοτικού.

Οι μαθητές της ομάδας “Robo Agri(nio)culturists” που κατέκτησαν το πρώτο βραβείο είναι οι Ναπολέων Συμψηρής, Τσιακανίκα Γεωργία και Ζαραβίνας Μιχάλης, οι οποίοι, με την καθοδήγηση των προπονητών τους Δημήτρη Ράπτη και Χριστόφορου Καραχρήστου κατασκεύασαν και λειτούργησαν ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ενυδρειοπονικής.

Στόχος του συστήματος η αύξηση παραγωγής τροφίμων σε περιβάλλον έλλειψης καλλιεργήσιμων εδαφών, με την καλλιέργεια να γίνεται σε εσωτερικό χώρο και σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες υγρασίας, θερμοκρασίας και φωτός.

Επόμενος σταθμός για το 17ο Δημοτικό Αγρινίου είναι ο Εθνικός Διαγωνισμός που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την 1η Ιουλίου 2018.

diagonismos (5)

diagonismos (1)

diagonismos (2)

diagonismos (3)

diagonismos (4)

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 3203 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.