Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 14:51

Βασιλική Στεφάνου – “Μια γυναίκα μπορεί”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βασιλική Στεφάνου – “Μια γυναίκα μπορεί”

Νέα κυκλοφορία από τη Next Records (Digital single)

Μια όμορφη επανεκτέλεση του γνωστού σε όλους μας “Μια γυναίκα μπορεί” από την Βασιλική Στεφάνου, η οποία δίνει με την μελωδική φωνή της μια άλλη διάσταση στην μεγάλη αυτή επιτυχία. Η μουσική είναι του Χρήστου Νικολόπουλου, οι στίχοι των Βασίλη Παπαδόπουλου και Βαγγέλη Ξύδη, και η ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Μποσνάκη.

Η Βασιλική Στεφάνου, τελειόφοιτη του τμήματος μουσικών σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με σπουδές πιάνου, θεωρίας και ειδικό αρμονίας στο Δημοτικό Ωδείου Περιστερίου είναι μια νέα φωνή στο χώρο του καλού ελληνικού τραγουδιού. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες και δημιουργούς όπως: Κώστας Μακεδόνας, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Αντώνης Μιτζέλος, Θοδωρής Γκόνης, Γιώργος Καραδήμος, Νίκος Μωραΐτης, Μιχάλης Νικολούδης, Ζωή Τηγανούρια, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Παναγιώτης Μάργαρης, και πρόσφατα (20 Απριλίου 2018), σε συναυλία στο ιστορικό θέατρο “Kaye playhouse athunter” στο Manhattan, με τον σολίστα του μπουζουκιού Ανδρέα Καραντίνη και τον κιθαρίστα Μανόλη Ανδρουλιδάκη. Αυτό όμως που θα της μείνει αξέχαστο είναι η ερμηνεία του τραγουδιού “Χρόνια σαν βροχή” μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, στην εκπομπή "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά".

 

 

Διαβάστηκε 2541 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.