Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:25 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 17:03

Αποχωρεί από τη θέση του προέδρου του Ναυπακτιακού ο Ντ. Τσουκαλάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την αποχώρηση του από την θέση του προέδρου του Ναυπακτιακού Αστέρα έκανε γνωστή ο Ντίνος Τσουκαλάς. Στην ανακοίνωση  αναφέρει τα όσα πέτυχε η ομάδα επί προεδρίας αλλά και τις δυσκολίες που  είχε όταν την ανέλαβε.

Αναλυτικά η  ανακοίνωση:

Μετά από τέσσερα χρόνια στο τιμόνι της αγαπημένης όλων μας ομάδας του Ναυπακτιακου Αστέρα έφτασε η ώρα της πλήρους αποχώρησης μου.
Μετά από τέσσερα χρόνια, άκρως επιτυχημένα, αφού όταν ανέλαβα η ομάδα της πόλης μας κινδύνευε να βρεθεί στο Πρωτοδικείο με σοβαρότατο κίνδυνο να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Ά ΕΠΣΝΑ λόγω χρεών και έλλειψης προθυμίας του οποιουδήποτε να την αναλάβει .
Ο Ναυπακτιακός Αστέρας όχι μόνο διασφάλισε τότε τη συμμετοχή του, αλλά με τεραστιο κόστος , οργάνωση , και καθημερινή ενασχόληση , έκανε πρωταθλητισμό . Στα τέσσερα αυτά χρόνια, φίλες και φίλοι του Ναυπακτιακου Αστερα, η ομάδα μας πέτυχε τα εξής : 2 πρωταθλήματα 2015 – 2016 , παράλληλη επανασύσταση ακαδημιών μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια απουσίας τους -πράγμα το οποίο, για εμένα, ήταν στόχος και προσφορά ανεκτίμητη-προσελκύσαμε με πολύ σωστή οργάνωση και προσωπικό αγώνα, πιστέψτε με, μεγάλο πάνω από εκατόν πενήντα μικρούς αθλητές . Καταλαβαίνει ο καθένας ποσο σημαντικό είναι αυτό για τον αθλητισμό της περιοχής μας και πόσο σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον . Την ίδια χρονια η ομάδα μας κατέκτησε το Super cup Αιτ / νιας . Και τέλος το φετινό πρωτάθλημα και την πολυπόθητη άνοδο στην Γ Εθνική.
Η, πριν τέσσερα χρόνια χρεωμένη ομάδα, με σωστή και συνεχή διαχείρηση ολα αυτά τα χρόνια και κάνοντας συνεχώς πρωταθλητισμό παραδίδεται σήμερα χωρίς κανένα απολύτως χρέος και με ζωντανο οργανισμό τις ακαδημίες της . Στην μεγάλη αυτή πορεία και προσπάθεια της ομάδας μας δεν ήμουν μόνος, είχα πολλούς και άξιους συνεργάτες που μοιραστήκαμε την αγάπη και το όραμα μας για γερές βάσεις και θεμέλια για προκειμένου για τη διαρκή ανοδική πορεία της ομάδας μας . Τους ευχαριστώ απο καρδιάς όλους .
Επίσης, θα ηθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς , όλους τους προπονητές που πέρασαν και έβαλαν ένα λιθαράκι για το χτίσιμο της ομάδας , το σύνδεσμο διαιτητών , την διοίκηση της επιτροπής σταδίου , τη διοίκηση της Ά ΕΠΣΝΑ και, βεβαίως, τον πρόεδρο της κ Παπαχρήστο για την εξαιρετική συνεργασία μας . Κρατώ για το τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο , τους φιλάθλους της ομάδας μας που στα δύσκολα και στα όμορφα ήταν πάντα παρόντες να στηρίξουν τη δική τους ομάδα .
Τέλος, ένα μεγαλο ευχαριστώ στον κ Λαμπρο Χρυσανθόπουλο και τους συνεργάτες του που βοήθησαν τα μέγιστα για να πετύχουμε τον φετινό στόχο μας , καθώς επισης στον κ Μιχο Γιωργο που ήταν ο τεχνικός Διευθυντης της ομάδας μας . Κάνοντας την αυτοκριτική μου στο πέρασμα των τεσσάρων ετών θέλω να τονίσω ότι τα όποια λάθη ( ανθρώπινα ) αν έγιναν να είστε βέβαιοι ότι έγιναν υπό την ανάγκη εξασφάλισης του καλύτερου για την ομάδα και μόνο .
Κάθε όμορφο ταξίδι τελειώνει . Προσωπικά, αισθάνομαι ευτυχής , γεμάτος αισθήματα αγάπης , δυνατός για αυτή την ομάδα που για όλο αυτό το διάστημα έδωσα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου . Αποχωρώ από Προεδρος δικαιωμένος και χαρούμενος που όλες αυτές οι προσπάθειες μου οδήγησαν την ομάδα εδώ που είναι σήμερα . Εύχομαι πολύ σύντομα να βρεθεί διάδοχη κατάσταση που θα αναλάβει την ομάδα του σήμερα και θα την οδηγήσει στη πορεία που της αξίζει.

Με τιμή,
Ντινος Τσουκαλας

nafpaktianews.gr 

 

Διαβάστηκε 1145 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.