Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 17:44

Mπάσκετ: ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για τον Αγρινιώτη Πατσέα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιάννης Πατσέας μετά από ένα μεγάλο διάστημα παρουσίας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου και δοκίμασε τις ικανότητες του, βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδα και φαίνεται πως σκοπεύει να επιστρέψει στην Γηραιά Ήπειρο.

Ο 20χρονος έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Ευρώπης, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις τόσο από τη Γερμανία όσο και από την Ισπανία. Συγκεκριμένα, ο Πατσέας έχει δεχθεί κρούση από την γερμανική Kirchheim Knights που αγωνίζεται στην ProA λίγκα αλλά και από την Wurtzburg B που αγωνίζεται στην ProB λίγκα. Όσο για την Ισπανία, η Β’ ομάδα της Μούρθια έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Αγρινιώτη και δεν αποκλείεται να μετουσιωθεί σε πρόταση.

Ο Πατσέας αναμένεται να βρεθεί εντός των επόμενων ημερών στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθεί και με τυχόν προτάσεις που θα δεχθεί εντός συνόρων.

http://www.basketblog.gr

Διαβάστηκε 1077 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.