Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 18:29

H παράσταση «Το Αγόρι με τη βαλίτσα» στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου (Δευ 11/6/2018 20:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, ώρα 20:00, θα παρουσιαστεί στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου η θεατρική παράσταση «Το Αγόρι με τη βαλίτσα», του Άγγλου συγγραφέα Μάικ Κένι, σε μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου.         

Στην παράσταση παίζουν μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου, ενώ συμμετέχουν και τρεις μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Αγρινίου, οι οποίοι συνοδεύουν μουσικά την παράσταση.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης έχει ο εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής του Σχολείου  , κ. Γιάννης Καλάκος.

Πρόκειται για ένα έργο κοινωνικού προβληματισμού, το οποίο παρουσιάζει τις περιπέτειες, τις σχέσεις εκμετάλλευσης και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ένα μικρό αγόρι από το Αφγανιστάν, ο Ναζ, καθώς φεύγει από την πατρίδα του για να γλιτώσει από τον πόλεμο και προσπαθεί να φτάσει και να βρει τον αδελφό του στο Βερολίνο, έχοντας στη βαλίτσα του μοναδικό όπλο τις ιστορίες του Σεβάχ του Θαλασσινού.

Διαβάστηκε 1268 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.