Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 16:27

Τρία μετάλλια για τον «Τίτορμο» Αγρινίου στο 9ο Φεστιβάλ Tae Kwon Do «Kim e Liu»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα «Τίτορμος» από το Αγρίνιο συμμετείχε στο 9ο Φεστιβάλ Tae Kwon Do «Kim e Liu», για ηλικίες 6-11 ετών, μεταξύ 160 συλλόγων και συνολικά 1650 αθλητών, από την 1η έως τις 3 Ιουνίου 2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στην Αθήνα.

Την 1η μέρα των αγώνων οι αθλητές Χριστόφορος Βασιλείου, Φώτης Γκόντας και Δημήτρης Γρίβας έχασαν στις λεπτομέρειες από τους αθλητές που κέρδισαν τελικά τα Χρυσά Μετάλλια.

Την ίδια μέρα άλλοι τρεις αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να φτάσουν στους τελικούς των κατηγοριών τους.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές Δημήτρης Νταλαπέρας και Δημήτρης Φαρμάκης κατέκτησαν το Ασημένιο Μετάλλιο στην κατηγορία τους, ενώ η Νίκη Γιαννιώτη αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια στην κατηγορία της κερδίζοντας το Χρυσό Μετάλλιο.

Την 2η μέρα αγωνίστηκαν για 1η φορά σε επίσημο Πρωτάθλημα οι αθλητές Ευθύμης Παπαναστασίου (2 νίκες και ήττα στον 3ο αγώνα), Γιώργος Κουτσοσπύρος, Σταύρος Περιβόλας και Βλάσης Σβεντζούρης, κάνοντας το καλύτερο δυνατό και αφήνοντας υποσχέσεις για ένα δυναμικό μέλλον με την ομάδα του Τίτορμου.

«Η συμμετοχή σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις μόνο θετική μπορεί να είναι και η εμπειρία που αποκομίζουν τα Τιτορμάκια ακόμη μεγαλύτερη» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του συλλόγου.

titormos-tae-kwon-do (3)

titormos-tae-kwon-do (4)

titormos-tae-kwon-do (5)

titormos-tae-kwon-do (6)

titormos-tae-kwon-do (7)

titormos-tae-kwon-do (8)

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1492 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.