Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:39 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 16:16

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» στην Πλευρώνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο και το Κάστρο της Κυρά Ρήνης

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα», Αιτωλοακαρνανίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, την Πέμπτη 7 Μαΐου 2018, συμμετείχε σε πολιτιστική δράση σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας.

Μία ομάδα εκπαιδευομένων νέων με εργαζόμενους – συνοδούς, στο πλαίσιο της δράσης «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Πλευρώνας και περιηγήθηκαν στο Κάστρο της Κυρά Ρήνης, με την καθοδήγηση της κυρίας Δήμητρας Γαβρίνα, Μουσειοπαιδαγωγού ΕΦΑΑΙΤ.
Οι νέοι ενθουσιάστηκαν με τη δράση αυτή, έμαθαν για την ιστορία του τόπου και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και εικόνες.

«Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», ευχαριστούμε θερμότατα την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας που με μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία στηρίζει το έργο μας και δίνει ίσες ευκαιρίες να συμμετέχουμε σε τέτοιες δράσεις επιμόρφωσης σχετικά με την ιστορία της πατρίδας μας.

Ευελπιστούμε στην συνέχιση της συνεργασίας μας και στη συμμετοχή μας σε τέτοια δρώμενα που ανεβάζουν τον πολιτιστικό δείκτη του τόπου μας και δίνουν την ευκαιρία στα άτομα με την πληγωμένη νοημοσύνη να συμμετέχουν ισότιμα στον πολιτισμό και στην εκπαίδευση» αναφέρει η ανακοίνωση του Εργαστηρίου.

plevrona-panagia-eleousa (2)

plevrona-panagia-eleousa (3)

plevrona-panagia-eleousa (4)

plevrona-panagia-eleousa (5)

plevrona-panagia-eleousa (6)

plevrona-panagia-eleousa (7)

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1456 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.