Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:05 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 16:57

Ολοκληρώνεται στις 15 Ιουνίου το ΟΣΔΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγες ημέρες έχουν ακόμη στη διάθεσή τους οι παραγωγοί προκειμένου να υποβάλλουν την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης για το 2018. Αναγκαία η δήλωση για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας, την Παρασκευή 15 Ιουνίου, και για λίγες μόνο ακόμη ημέρες, θα επιβάλλεται ποινή 1% επί της δικαιούμενης ενίσχυσης (εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων).

Να σημειωθεί επίσης ότι με τη δήλωση ΟΣΔΕ γίνεται και η δήλωση καλλιέργειας στον ΕΛΓΑ. Η διαδικασία είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορεί κάποιος να αιτηθεί αποζημίωσης απ’ τον Οργανισμό, τόσο για τη μεγάλη καταστροφή που προ ημερών σημειώθηκε κυρίως στους ελαιώνες του νομού μας, όσο και για τις όποιες ζημιές μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια του έτους.

Η Ένωση Αγρινίου για μια ακόμη χρονιά βρίσκεται σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, σε κάθε πόλη και χωριό, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους χιλιάδες παραγωγούς που σταθερά εμπιστεύονται χρόνια τώρα τον Συνεταιρισμό μας για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες μας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων στα κεντρικά μας γραφεία, στην Παπαϊωάννου 23 στο Αγρίνιο, στα υποκαταστήματα και στα συνεργεία που βρίσκονται σε όλες τις περιοχές του νομού.

Διαβάστηκε 1472 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία