Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 18:35

Εντατικές προπονήσεις ο Δέλλας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εν μέσω διακοπών ο Τραϊανός Δέλλας κάνει… εντατικές προπονήσεις. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής, συμμετέχοντας με την ομάδα του 2004 σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα κόντρα στην Ισπανία. Αγώνας που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (ώρα 21.00) στο Πανπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Ιατρών) και του Χαμόγελου του Παιδιού Πάτρας.

Εκτός του Δέλλα, στον αγώνα θα πάρουν μέρος και άλλοι δύο παίκτες της ομάδας που κατέκτησε το EURO, οι οποίοι φόρεσαν στη συνέχεια τη φανέλα του Παναιτωλικού, ο Άγγελος Χαριστέας και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Συμμετέχουν επίσης οι: Αντώνης Νικοπολίδης, Φάνης Κατεργιαννάκης, Κώστας Χαλκιάς, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Στέλιος Βενετίδης, Τάκης Φύσσας, Νίκος Νταμπίζας, Γιάννης Γκούμας, Μιχάλης Καψής, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Μπασινάς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Παντελής Καφές, Βασίλης Τσιάρτας, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Λάκης, Κώστας Κατσουράνης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Ζήσης Βρύζας, Γιώργος Γεωργιάδης, Ντέμης Νικολαΐδης. Στον πάγκο θα είναι ο Ότο Ρεχάγκελ με τον συνεργάτη του Γιάννη Τοπαλίδη.

Από πλευράς Ισπανίας στην αποστολή είναι οι: Χουάν Κάρλος Αμπλανέδο, Πέδρο Κόκε, Ιβάν Κάμπο, Ντονάτο, Νταβίδ Αλμπέλδα, Αλφόνσο Πέρεθ, Φερνάντο Χινέρ, Χουάνφραν, Χουάν Καμπντεβίλα, Χουάν Σάντσεθ, Χουανίτο, Ενρίκε Ρομέρο, Σάλβα Μπαγιέστα, Βιθέντε Ενγκόνγκα, Πέδρο Μουνίτις, Αλμπερτ Ριέρα, Χοσέ Εμίλιο Αμαβίσκα, Φρανθίσκο Καράσκο.

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 838 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.