Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:53 πμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 18:50

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι αιτήσεις για την προκήρυξη 6Κ/2018

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

588 θέσεις στα Καταστήματα Κράτησης – Οι ειδικότητες

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 12 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 588 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Η προκήρυξη αφορά υπαλλήλους διαφόρων κλάδων και κατηγοριών: 24 ΠΕ (Ιατρών, Ψυχολόγων, Κοινωνικών Λειτουργών, Σωφρονιστικού ενηλίκων), 7 ΤΕ (Διοικητικού Λογιστικού, Κοινωνικών Λειτουργών, Νοσηλευτών) και 557 ΔΕ (Φύλαξης και Εξωτερικής φρούρησης).

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική), καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 27 Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π..

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 2ας Ιουλίου 2018, ημέρας Δευτέρας. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Διαβάστηκε 1374 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία