Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 18:32

«Ταραγμένα νερά» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 12 Ιουνίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «Ταραγμένα νερά» της Χρύσας Σπυροπούλου

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και όχι μόνο με όνομα ή ψευδώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο
ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΝΕΡΑ

Η βοηθός του Αλέκου Ηλιού, του αστυνόµου που ανέλαβε την έρευνα για τον εντοπισµό της Σάρας, σηµείω¬νε όσα θεωρούσε ενδιαφέροντα από αυτά που άκουγε. Ο Ηλιού τούς ρωτούσε διακριτικά πού βρισκόταν ο καθένας την ώρα της εξαφάνισης της γυναίκας. Ακούστηκαν έντονες διαµαρτυρίες από όλους. «Αυτό µας έλειπε, να θεωρούµαστε ύποπτοι!» είπαν µε µια φωνή.

«Επιτέλους, κάτι συνέβη και ταράχτηκαν τα ήσυχα νερά της λίµνης µας! Τι πλήξη να συναντάς πάντα τους ίδιους τύπους σ’ αυτό το ξενοδοχείο! Έχουµε να λύσουµε ένα µυστήριο. ∆εν λέω… λυπάµαι γι’ αυτό που συνέβη. Κρίµα στην κοπέλα! Την έβλεπα κάθε χρόνο εδώ. Έξυπνη και αινιγµατική θα έλεγα ότι ήταν» ακούστηκε να λέει µια κυρία από τις ενοίκους. Κανείς δεν της έδωσε σηµασία.

Η Σάρα, συγγραφέας και σεναριογράφος, κάνει διακοπές µαζί µε τον φίλο της στο ξενοδοχείο «Το µαργαριτάρι της λίµνης», στην όχθη της λίµνης ∆οϊράνης. Ώσπου χάνονται τα ίχνη της όταν πηγαίνει να κολυµπήσει στα ανοιχτά.
Ο αστυνόµος Ηλιού και η βοηθός του, η υπαστυνόµος Γεωργίου, που βρίσκονται εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη για λόγους υπηρεσιακούς, αναλαµβάνουν την υπόθεση. Ηθεληµένη εξαφάνιση; Ατύχηµα; Ή εγκληµατική ενέργεια; Οι δύο θάνατοι που ακολουθούν περιπλέκουν ακόµα περισσότερο τα πράγµατα και οι υποψίες στρέφονται σε συγκεκριµένα πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της Σάρας. Όµως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, και τα σκοτεινά κίνητρα των πρωταγωνιστών έχουν βαθιές ρίζες…

Ένα απολαυστικό µυθιστόρηµα βυθισµένο στην οµίχλη
των ατµοσφαιρικών τοπίων της Βόρειας Ελλάδας.

 

Διαβάστηκε 2590 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.