Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 18:14

Κάτοικος καθάρισε την παιδική χαρά Αστακού και ψέκασε για απεντόμωση (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πριν λίγο καιρό ένας κάτοικος του Αστακού(που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του) καθάρισε και ευπρέπισε  μόνος του την παιδική χαρά Αστακό. Προχθές επανήλθε, όπως είχε δεσμευτεί και προχώρησε σε ψεκασμό για απεντόμωση.

Ο ίδιος μας γράφει: 
Πραγματοποιήθηκε προχθές στις 31.05.2018 ψεκασμός για απεντόμωση στην παιδική χαρά Αστακού από τον κ. Άγγελο Φασούλα, όπως, άλλωστε, είχαμε δεσμευτεί ότι θα συμβεί. 
Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον κ. Φασούλα, ο οποίος αφιλοκερδώς δέχτηκε να συνδράμει στην προσπάθεια που κάνουμε για να είναι ασφαλείς οι χώροι, που παίζουν και δραστηριοποιούνται τα παιδιά μας.
ΥΓ: Καλύφθηκε ένα κομμάτι από ένα τεράστιο κενό από σπασμένες σανίδες, που υπήρχε σε μια από τις τσουλήθρες και το οποίο στάθηκε αφορμή να πέσουν από ύψος ενός μέτρου δύο παιδάκια, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστούν. 
ΥΓ2: όπως έγινε η αρχή με τον καθαρισμό από τη μεριά μας και άμεσα ηδημοτική αρχή άρχισε να πράττει τα αυτονόητα, έτσι θα θέλαμε να ακολουθήσει και στα υπόλοιπα.
 
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. 
Όταν ένας κούκος φέρνει την Άνοιξη!!!! Συγχαρητήρια….
xiromeronews via agriniopress.gr
 
Διαβάστηκε 2309 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.