Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:21 μμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018 14:54

ΔΕΗ: Προθεσμία 10 ημερών σε ΤΟΕΒ για διευθέτηση οφειλών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΔΕΗ καλεί τους ΤΟΕΒ μέχρι τις 12 Ιουνίου να κάνουν διακανονισμό για τις οφειλές τους και να πληρώσουν την προκαταβολή, διαφορετικά...κατεβάζει τους διακόπτες.

Αναφορικά με τη διευθέτηση των οφειλών εκείνων των ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ που για διάφορους λόγους δεν έχουν έως σήμερα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τους προς τη ΔΕΗ, με ανακοίνωσή της η Επιχείρηση γνωστοποιεί τα εξής:

  1. Ορίζεται προθεσμία 10 ημερών, και συγκεκριμένα έως τις 12.06.2018, προκειμένου να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα ποσά για την προκαταβολή και να προβούν σε διακανονισμό των υπολοίπων των οφειλών τους.
  2. Μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία αναστέλλονται όλες οι αποκοπές ηλεκτρικής ενέργειας και θα γίνεται άμεσα επανασύνδεση των παροχών που είναι κομμένες.
  3. Καλούνται οι υπεύθυνοι των Οργανισμών να ανταποκριθούν αξιοποιώντας αυτήν την ευκαιρία που τους παρέχει η Επιχείρηση.

Τονίζεται ότι το πλαίσιο διακανονισμών της ΔΕΗ είναι απολύτως επαρκές και ρεαλιστικό, ώστε την επόμενη διετία να προκύψει η κανονικότητα στις σχέσεις των ΤΟΕΒ με την Επιχείρηση.

Διαδόσεις περί 100 δόσεων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και σε καμία περίπτωση δεν εντάσσονται στους σχεδιασμούς της ΔΕΗ.

Διαβάστηκε 1385 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία